CarGourmet Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 77 17 Kasım 2023 #1 GTA IV programı ile Türkçe yama kurdum fakat böyle bir hata aldım. Dosyayı Mods klasörüne kurdum. Çözüm nedir?
GTA IV programı ile Türkçe yama kurdum fakat böyle bir hata aldım. Dosyayı Mods klasörüne kurdum. Çözüm nedir?
Çözüm OttoSlayer 17 Kasım 2023 Script hook sürümü ile senin Türkçe yama sürümün arasında fark olduğu için desteklemiyor destekleyen sürümler aşağıda sıralanmış.
Script hook sürümü ile senin Türkçe yama sürümün arasında fark olduğu için desteklemiyor destekleyen sürümler aşağıda sıralanmış.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.381 Makaleler 9 Çözümler 172 Yer Ankara🥀 17 Kasım 2023 #11 CarGourmet dedi: Menyoo kurmuştum onunla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Onla alakalıdır, sürümü uyumlu değildir sizinki ile. Artı 0 Eksi
CarGourmet dedi: Menyoo kurmuştum onunla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Onla alakalıdır, sürümü uyumlu değildir sizinki ile.
KS KS CarGourmet Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 77 17 Kasım 2023 #12 jhonnydepp dedi: Bu TR yamayla alakalı bir şey değil siz oyuna eski sürüm menyoo kurmuşsunuz büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Hocamın dediği gibi eski sürüm menyoo kuruluymuş dikkat etmemişim. Yeni sürüm kurunca düzeldi yardımlarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
jhonnydepp dedi: Bu TR yamayla alakalı bir şey değil siz oyuna eski sürüm menyoo kurmuşsunuz büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Hocamın dediği gibi eski sürüm menyoo kuruluymuş dikkat etmemişim. Yeni sürüm kurunca düzeldi yardımlarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar.