K KaptanCuhara Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 165 Çözümler 1 23 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar merhabalar. Steam üstünden üç sene önce aldığım GTA IV yeni versiyonu yayınlandı fakat Türkçe yama uyumsuzluğu yaşanabileceği için indiremiyorum, eski versiyonuna nasıl ulaşabilirim?
Arkadaşlar merhabalar. Steam üstünden üç sene önce aldığım GTA IV yeni versiyonu yayınlandı fakat Türkçe yama uyumsuzluğu yaşanabileceği için indiremiyorum, eski versiyonuna nasıl ulaşabilirim?
YavuzG Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 117 23 Nisan 2020 #2 Özelden bir link atacağım türkçe yaması çıkmıştı yaklaşık 1 ay önce.(özelden mesaj yokmuş, link atmakta yasak diye biliyorum.) Son düzenleme: 23 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
Özelden bir link atacağım türkçe yaması çıkmıştı yaklaşık 1 ay önce.(özelden mesaj yokmuş, link atmakta yasak diye biliyorum.)
KS KS K KaptanCuhara Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 165 Çözümler 1 23 Nisan 2020 #3 YavuzG dedi: Özelden bir link atacağım türkçe yaması çıkmıştı yaklaşık 1 ay önce.(özelden mesaj yokmuş, link atmakta yasak diye biliyorum.) Genişletmek için tıkla... Bekliyorum Artı 0 Eksi
YavuzG dedi: Özelden bir link atacağım türkçe yaması çıkmıştı yaklaşık 1 ay önce.(özelden mesaj yokmuş, link atmakta yasak diye biliyorum.) Genişletmek için tıkla... Bekliyorum