GTA Kurtlar Vadisi modları

Diğerleride iyi ama Aslan akbey ayrı bir güzel olmuş.

Son düzenleme:
Sadece karakterler mi?
Evet, şimdilik sadece bu üç karakter var ama ileride öğrenebilirsem direkt oyunun hikayesi ile diğer her şeyi değiştirmeyi deneyeceğim

Diğerleride iyi ama Aslan akbey müthiş olmuş.
Teşekkürler, diğerlerinde birçok kez sıkıntı çıktığı için hemen bitirip paylaştım normalde Kılıç karakterine yüzük gibi birçok şey ekleyecektim ama enerjim bitti

Son düzenleme:
@denizcilike5
Bende şuanda sizin dediğiniz oyunun görevlerini değiştiriyorum 1 kaç görev yaptım iyi ilerliyorum isterseniz ekip olabiliriz siz skin modlarını filan ayarlarsınız bende görevleri halledebilirim ?

Merhaba, gta san andreas'in görevlerini mi düzenliyorsun? İstiyorsan iletişime geçelim
Evet görevleri kurtlar vadisi dizisine uyarlıyorum büyük bir proje ama skin sıkıntısı çekiyorum isterseniz yardım edebilirseniz güzel olur emailim muhammedcoban1979@gmail.com
İsterseniz iletişime geçebiliriz.

Merhaba, gta san andreas'in görevlerini mi düzenliyorsun? İstiyorsan iletişime geçelim
İlk başta görevleri halledip oyunu değiştireceğim ana menüd yazı tipleridir resimler müzikler araçlar skinler filan görevleride çakırın ölümü görevini yapıp ilk sürümü çıkaracağım ardından 2 sürümde çakırdan sonra olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…