praque Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 719 Çözümler 4 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Barista 27 Mart 2022 #11 Darqx dedi: Vagner aldım o parayla ama yine biriktiriyorum, arkadaşların verdiği önerileri değerlendireceğim. Sizin öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Paranızı biriktirin ve Krieger alın. Kalkışı kuvvetli, son hızı da idare eder ama yol tutuşu çok iyi.
Darqx dedi: Vagner aldım o parayla ama yine biriktiriyorum, arkadaşların verdiği önerileri değerlendireceğim. Sizin öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Paranızı biriktirin ve Krieger alın. Kalkışı kuvvetli, son hızı da idare eder ama yol tutuşu çok iyi.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.582 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #12 Darqx dedi: Vagner aldım o parayla ama yine biriktiriyorum, arkadaşların verdiği önerileri değerlendireceğim. Sizin öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Eğer paranı biriktireceksen Krieger almanı öneririm oyundaki en iyi yol tutuşuna sahip araç o hızı da gayet iyi.
Darqx dedi: Vagner aldım o parayla ama yine biriktiriyorum, arkadaşların verdiği önerileri değerlendireceğim. Sizin öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Eğer paranı biriktireceksen Krieger almanı öneririm oyundaki en iyi yol tutuşuna sahip araç o hızı da gayet iyi.