Çözüldü GTA Online arkadaş offline gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nojogen

Decapat
Daha fazla  
Ben PC'den, arkadaşım PS'den oynuyor, Social Club'dan arkadaş ekliyiz fakat o bende ben onda offline gözüküyor. Nasıl düzelecek?

Çözüm
Ben PC'den, arkadaşım PS'den oynuyor, Social Club'dan arkadaş ekleyez fakat o bende ben onda offline gözüküyor. Nasıl düzelecek?

İkisinin de sunucuları farklı maalesef bilgisayar sunucusuyla PlayStation sunucusu bir arada oynayamıyor. Cross platform desteklemiyor yani.
Ben PC'den, arkadaşım PS'den oynuyor, Social Club'dan arkadaş ekleyez fakat o bende ben onda offline gözüküyor. Nasıl düzelecek?

İkisinin de sunucuları farklı maalesef bilgisayar sunucusuyla PlayStation sunucusu bir arada oynayamıyor. Cross platform desteklemiyor yani.

Çözüm
Hocam etkinliklerde işlerde falan yanında fare veya gamepad simgesi oluyordu bana da gamepad simgeli biri geldi oynadık hatta nasıl oluyor bu?

Hocam etkinliklerde işlerde falan yanında fare veya gamepad simgesi oluyordu bana da gamepad simgeli biri geldi oynadık hatta nasıl oluyor bu?

Kol bağlayıp oynayınca öyle gözüküyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı