nojogen Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 217 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Ben PC'den, arkadaşım PS'den oynuyor, Social Club'dan arkadaş ekliyiz fakat o bende ben onda offline gözüküyor. Nasıl düzelecek?
Ben PC'den, arkadaşım PS'den oynuyor, Social Club'dan arkadaş ekliyiz fakat o bende ben onda offline gözüküyor. Nasıl düzelecek?
Çözüm O O omerky 4 Ocak 2025 nojogen dedi: Ben PC'den, arkadaşım PS'den oynuyor, Social Club'dan arkadaş ekleyez fakat o bende ben onda offline gözüküyor. Nasıl düzelecek? Genişletmek için tıkla... İkisinin de sunucuları farklı maalesef bilgisayar sunucusuyla PlayStation sunucusu bir arada oynayamıyor. Cross platform desteklemiyor yani.
nojogen dedi: Ben PC'den, arkadaşım PS'den oynuyor, Social Club'dan arkadaş ekleyez fakat o bende ben onda offline gözüküyor. Nasıl düzelecek? Genişletmek için tıkla... İkisinin de sunucuları farklı maalesef bilgisayar sunucusuyla PlayStation sunucusu bir arada oynayamıyor. Cross platform desteklemiyor yani.
O omerky Picopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 nojogen dedi: Ben PC'den, arkadaşım PS'den oynuyor, Social Club'dan arkadaş ekleyez fakat o bende ben onda offline gözüküyor. Nasıl düzelecek? Genişletmek için tıkla... İkisinin de sunucuları farklı maalesef bilgisayar sunucusuyla PlayStation sunucusu bir arada oynayamıyor. Cross platform desteklemiyor yani. Artı 0 Eksi Çözüm
nojogen dedi: Ben PC'den, arkadaşım PS'den oynuyor, Social Club'dan arkadaş ekleyez fakat o bende ben onda offline gözüküyor. Nasıl düzelecek? Genişletmek için tıkla... İkisinin de sunucuları farklı maalesef bilgisayar sunucusuyla PlayStation sunucusu bir arada oynayamıyor. Cross platform desteklemiyor yani.
KS KS nojogen Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 217 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 omerky dedi: İkisinin de sunucuları farklı maalesef bilgisayar sunucusuyla PlayStation sunucusu bir arada oynayamıyor. Cross platform desteklemiyor yani. Genişletmek için tıkla... Hocam etkinliklerde işlerde falan yanında fare veya gamepad simgesi oluyordu bana da gamepad simgeli biri geldi oynadık hatta nasıl oluyor bu? Artı 0 Eksi
omerky dedi: İkisinin de sunucuları farklı maalesef bilgisayar sunucusuyla PlayStation sunucusu bir arada oynayamıyor. Cross platform desteklemiyor yani. Genişletmek için tıkla... Hocam etkinliklerde işlerde falan yanında fare veya gamepad simgesi oluyordu bana da gamepad simgeli biri geldi oynadık hatta nasıl oluyor bu?
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.892 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 nojogen dedi: Hocam etkinliklerde işlerde falan yanında fare veya gamepad simgesi oluyordu bana da gamepad simgeli biri geldi oynadık hatta nasıl oluyor bu? Genişletmek için tıkla... Kol bağlayıp oynayınca öyle gözüküyordu. Artı 0 Eksi
nojogen dedi: Hocam etkinliklerde işlerde falan yanında fare veya gamepad simgesi oluyordu bana da gamepad simgeli biri geldi oynadık hatta nasıl oluyor bu? Genişletmek için tıkla... Kol bağlayıp oynayınca öyle gözüküyordu.