GTA Online BattlEye oyundan atıyor

Hamidooo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hile yapmadığım halde BattlEye beni kickliyor. Önceki hesabım hileliydi, 1300 seviye falandı o ban yemedi. Yeni hesap açtım o kadar kastım birden sunucudan atıldım. Social Club baktım karakterim hala para ve seviyesi duruyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Ekran Görüntüsü (51).png

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (52).png
    Ekran Görüntüsü (52).png
    1,7 MB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni hesabınızı oynadığınız süre boyunca hiç bu kick mesajını almadınız mı? Yeni mi çıktı yani bu olay?

Arkaplanda çalışan programlara bir bakın, özellikle başka oyunların anti hile yazılımları açık kalmış mı diye bir kontrol edin. Windows dışında harici bir anti virüs programınız varsa kapatın. Arkaplandaki gereksiz programları da kapatın derim her ihtimale karşı. Çünkü bu kick'i neyin tetiklediği belli değil.

Son olarak oyun dosyalarının bütünlüğünü bir doğrulayın. BattlEye'ın .exe'sinden onarma varsa onu yapmayı bir deneyin.

En kötü ihtimalle Rockstar'a ticket açabilirsiniz.

Yeni hesabınızı oynadığınız süre boyunca hiç bu Kick mesajını almadınız mı? Yeni mi çıktı yani bu olay?

Arka planda çalışan programlara bir bakın, özellikle başka oyunların anti hile yazılımları açık kalmış mı diye bir kontrol edin. Windows dışında harici bir anti virüs programınız varsa kapatın. Arkaplandaki gereksiz programları da kapatın derim her ihtimale karşı. Çünkü bu Kick'i neyin tetiklediği belli değil.

Son olarak oyun dosyalarının bütünlüğünü bir doğrulayın. BattlEye'ın .exe'sinden onarma varsa onu yapmayı bir deneyin.

En kötü ihtimalle Rockstar'a ticket açabilirsiniz.

İlk defa oldu heist preplerini yaparken arkadaşlarla birden attı daha da giremedim asssassins Creed Shadow Türkçe yaması için bir dosya attım ondan sonra oldu acaba virüslü dosya mıydı ondan mı oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı