GTA Online gökyüzünde kalıyor

Makaleler
12
Arkadaşlar merhaba, oyun GTA Online'a ilk girdiğimizde gökyüzü ekranı çıkıyor ya, benim oyun orada kalıyor. Donmuyor ekranda ölen, Server'a giren herkesi görebiliyorum ama ben bir türlü oyuna başlayamıyorum. Buradan ileriye gitmiyor.

IMG_20230906_192705.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sunucular aşırı kötü durumda invite only girmen lazım ilk story mode gir oradan invite only seç düzelir.

Ben diğer konuda yardım ettim ama dediğim gibi bu sizin oyun çok karıştı, silip yükleyin online oynamak istiyorsanız.
Sunucular aşırı kötü durumda invite only girmen lazım ilk story mode gir oradan invite only seç düzelir.
Sorun o değil, arkadaşın bi' önceki konusuna bakmanı öneririm.

Artı -1 Eksi
Bu bir bug hocam yapmanız gereken böyle takılınca sırası ile kaynak izleyicisini açın GTA 5'i bulun sağ tıklayıp işlemi askıya al deyin sonrasında 30saniye bekleyip tekrar sağ tıklayıp işlemi sürdür deyin.

Ben diğer konuda yardım ettim ama dediğim gibi bu sizin oyun çok karıştı, silip yükleyin online oynamak istiyorsanız.

Sorun o değil, arkadaşın bi' önceki konusuna bakmanı öneririm.
O trainer olayını hallettim online girebilmem gerekiyor ancak bu ekranda kalıyor.

Direkt story mode üzerinden girdim Zaten ama invite only demedim illa gerekiyor mu?

Normal sunuculara girmek neredeyse imkansız tek oynamak zorunda kalacaksın ama görevleri telefonla halledersin.

Artı -2 Eksi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı