GTA Online gökyüzünde kalıyor

Makaleler
12
Arkadaşlar merhaba, oyun GTA Online'a ilk girdiğimizde gökyüzü ekranı çıkıyor ya, benim oyun orada kalıyor. Donmuyor ekranda ölen, Server'a giren herkesi görebiliyorum ama ben bir türlü oyuna başlayamıyorum. Buradan ileriye gitmiyor.

IMG_20230906_192705.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Online girerken closed friend girincede düzeliyor. Ayrıca sil yükle yapmadan diğer arkadaşların dediklerini de deneyin.

Sil yükle çözüm degil çözülmeyecek en fazla vaktini ve SSD ömrünü azaltmış olur çünkü 100-110GB veri yazacak.

Zaten 10 yıllık hard Disk'ime yüklüyorum öleceği kadar öldü iyice gidene kadar devam 😅

Hard disk ise yüklenmesi bayağı zor olur para bulursan SSD almanı şiddetle öneririm.

Sil yükle çözüm degil çözülmeyecek en fazla vaktini ve SSD ömrünü azaltmış olur çünkü 100-110GB veri yazacak.
Daha önce yazdım tekrar yazıyorum;
Bir önce açtığı konuya bak, bu sıradan bir online girememe sorunu değil. Çare sil yükle.

Artı -1 Eksi
Sunucular aşırı kötü durumda invite only girmen lazım ilk story mode gir oradan invite only seç düzelir.
Invite only yapınca girdi bu arada ama herkese açık oynayamamam kötü oldu. Sizede böyle mi?

Invite only girebiliyorsan hileciler yüzündendir invite only girmeyi dene.
Evet girebildim.

Daha önce yazdım tekrar yazıyorum;
Bir önce açtığı konuya bak, bu sıradan bir online girememe sorunu değil. Çare sil yükle.
Invite only ile girdi ama herkese açık olarak giremiyorum.

Invite only yapınca girdi bu arada ama herkese açık oynayamamam kötü oldu. Size de böyle mi?

Evet girebildim.

Invite only ile girdi ama herkese açık olarak giremiyorum.

Aynen öyle bende de oldu öfkeden silmiştim oyunu 1 aydır Online giremedim sadece telefondan Online görevleri yapabiliyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı