GTA Online heist donup kalıyor

1Ryomen Sukuna

Decapat
Yer
Ülke'nin En Batısı
Arkadaşımla heist yapalım dedik arabaya zor biniyor binince de araba gitmiyor, arabadan inmiyor öyle donup kalıyor. İnternetim 100 MB-5upload. CS2 de falan Avusturya sunucusunda 50ping oynuyorum. GTA Online da bu kadar yüksek olmasının sebebi nedir? Arkadaşımda 1000'e 1000 internet var onda bile oluyor. GTA sunucu sorunu falan mı?

Arkadaşımla heist yapalım dedik arabaya zor biniyor binince de araba gitmiyor, arabadan inmiyor öyle donup kalıyor. İnternetim 100 MB-5upload. CS2 de falan Avusturya sunucusunda 50ping oynuyorum. GTA Online da bu kadar yüksek olmasının sebebi nedir? Arkadaşımda 1000'e 1000 internet var onda bile oluyor. GTA sunucu sorunu falan mı?

Arkadaşınla beraber özel sunucu açarak yapmanızı tavsiye ederim bizdede öyle oluyordu GTA Online da takılmalar çok oluyor.

Dostum aynı şekil bizde de oldu. Geçen arkadaşla cayo perico yapıyorduk, kapılara gelip açınca ben donup kalıyordum. oyunu kapatıp açtığımda tekrardan denediğimizde bu sefer o donuyordu. Ayriyeten Lester'ın heist'inde de aynısı olmuştu. Arabaya sürücü koltuğuna biniyorum araba gitmiyor, o biniyor onda da aynısını.

GTA Online da bazen sıkıntılar çıkabiliyor düzelmesini bekleyin derim.

GTA 6 çıkacak o zaman düzeltirler belki.

Dostum aynı şekil bizde de oldu. Geçen arkadaşla cayo perico yapıyorduk, kapılara gelip açınca ben donup kalıyordum. Oyunu kapatıp açtığımda tekrardan denediğimizde bu sefer o donuyordu. Ayrıyeten Lester'ın Heist'inde de aynısı olmuştu. Arabaya sürücü koltuğuna biniyorum araba gitmiyor, o biniyor onda da aynısını.

Aynı şeyleri yaşamışız dostum. Sunucular rezalet. Muhtemelen TR'den ABD'ye bağlandığımız için.

GTA 6 çıkacak o zaman düzeltirler belki.

Aynı şeyleri yaşamışız dostum. Sunucular rezalet. Muhtemelen TR'den ABD'ye bağlandığımız için.
GTA 6'nın çıkmasıyla bu tarz sorunların düzelmesinin gram alakası yok.

GTA Online zaten şu an salınmış durumda yani ne hileleri banlamak için bir sistem var ne de güzel bir sunucuları.
GTA 6'nın Online'sini oynarsınız artık.
Daha yeni BattlEye geldi GTA'ya.

BattlEye getirdiler cok erken getirdiler ya sağ olsunlar :D

Aslında Riot'un Vanguard'ı gibi güzel bir sistem getiseler, yeni içerikler ekleseler(ciddili yeni içerik)o zaman düzelir bu oyun.
Ben en son 1 yıl önce oynamıştım Online'ı para hilesi yapmıştım her şeyi almıştım fakat para hilesi yapmadanda her şeyi almak imkansız gibi bir şey bu yüzden acil oyunu düzeltmeleri gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı