GTA Online'a BattlEye anti-cheat geldi biliyorsunuz ben öncesinde heist editör kullanıyordum. Anti-cheat gelince bıraktım. Oyundaki paramda bitti. Şu an aktif olarak kullanan var m? I heist editörü veya kullansam ban yer miyim?
GTA Online'a BattlEye anti-cheat geldi biliyorsunuz ben öncesinde heist editör kullanıyordum. Anti-cheat gelince bıraktım. Oyundaki paramda bitti. Şu an aktif olarak kullanan var m? I heist editörü veya kullansam ban yer miyim?
Hocam gel ben sana para atıyım atılıyorsa 10 milyar felan çok var ama kendim kasmak istiyorum felan dersen hocam cheat engine felan ise algılar direkt banlar bende eskiden bunun geleceğini bildiğim için full bastım parayı veya hilelerden istedim.
Hocam gel ben sana para atıyım atılıyorsa 10 milyar felan çok var ama kendim kasmak istiyorum felan dersen hocam cheat engine felan ise algılar direkt banlar bende eskiden bunun geleceğini bildiğim için full bastım parayı veya hilelerden istedim.
Hocam gel ben sana para atıyım atılıyorsa 10 milyar felan çok var ama kendim kasmak istiyorum felan dersen hocam cheat engine felan ise algılar direkt banlar bende eskiden bunun geleceğini bildiğim için full bastım parayı veya hilelerden istedim
FiveM para değil hocam ücretsiz bir şekilde freeroam sunucularda rahatça takılabilirsiniz. Ben GTA Online yerine orada oynuyorum hem BMW vs. gibi arabalar (freeroamda ücretsiz bir şekilde alıp sürebilirsiniz) hem de arkadaşlarımla çatışıyorum mis gibi orada da bazen görevler var girdiğiniz sunucuya bağlı benim oynadığım sunucuda GTA Online özellikleri var drift level vs.
Maalesef artık mod menüler kullanılmıyor hepsi fixlendi son gelen anticheatten dolayı heist editörün yapımcısı bıraktığını açıkladı sonra belki yılbaşında denerim dedi kiddionsda aynı şekilde zaten bırakmak istediğini söyledi yimmenu var oda düzgün değil galiba yani scriptleri çalışmıyor kısaca paralı hileler hariç diğer bulduğun bütün mod menüler ban yedirtir veya çalışmaz.