GTA Online heist editör ban yedirtir mi?

Blage

Femtopat
Daha fazla  
GTA Online'a BattlEye anti-cheat geldi biliyorsunuz ben öncesinde heist editör kullanıyordum. Anti-cheat gelince bıraktım. Oyundaki paramda bitti. Şu an aktif olarak kullanan var m? I heist editörü veya kullansam ban yer miyim?

Kullanılmıyor dostum

Hocam gel ben sana para atıyım atılıyorsa 10 milyar felan çok var ama kendim kasmak istiyorum felan dersen hocam cheat engine felan ise algılar direkt banlar bende eskiden bunun geleceğini bildiğim için full bastım parayı veya hilelerden istedim.

Hocam bende 100 m para aldım parayla 100 lvl birde oyunda para atmanın yolu yok ama.

Hocam keşke atabilseniz bana. 80 m harcadım.

Hocam bende 100 m para aldım parayla 100 lvl birde oyunda para atmanın yolu yok ama.

Hocam keşke atabilseniz bana. 80 m harcadım.
Birşey olmaz hocam GTA Online oynamanız bile hata, FiveM oynayın hayatınıza bakın GTA Online artık sarmıyor hilelerden.

Birşey olmaz hocam GTA Online oynamanız bile hata, FiveM oynayın hayatınıza bakın GTA Online artık sarmıyor hilelerden.
Hocam 1 aydır her gün aralıksız giriyorum hiç hile gelemdi sadece 1 defa geldi. Azalmış sayıları.

Fivem demek para demek hocam.

Hocam 1 aydır her gün aralıksız giriyorum hiç hile gelemdi sadece 1 defa geldi. Azalmış sayıları.

FiveM demek para demek hocam.

FiveM para değil hocam ücretsiz bir şekilde freeroam sunucularda rahatça takılabilirsiniz. Ben GTA Online yerine orada oynuyorum hem BMW vs. gibi arabalar (freeroamda ücretsiz bir şekilde alıp sürebilirsiniz) hem de arkadaşlarımla çatışıyorum mis gibi orada da bazen görevler var girdiğiniz sunucuya bağlı benim oynadığım sunucuda GTA Online özellikleri var drift level vs.

Maalesef artık mod menüler kullanılmıyor hepsi fixlendi son gelen anticheatten dolayı heist editörün yapımcısı bıraktığını açıkladı sonra belki yılbaşında denerim dedi kiddionsda aynı şekilde zaten bırakmak istediğini söyledi yimmenu var oda düzgün değil galiba yani scriptleri çalışmıyor kısaca paralı hileler hariç diğer bulduğun bütün mod menüler ban yedirtir veya çalışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…