GTA Online indirimde alınır mı?

Merhaba, Xbox'ta GTA Online 600 TL'den 300 TL'ye düştü. Alınır mı?
Açıkçası arkadaşlarınla oynayacaksan alınır. Artık oyun hilecilerle dolu. Çok şey yazardım ama uzun lafın kısası Gta 6'ya bütçeyi fazla kaçırmışlar. Sunucular berbat (public için bu, ama arada invite only sunucularda da yanıt vermeme sorunu var). Lol bile daha sağlıklı bana göre..

Açıkçası arkadaşlarınla oynayacaksan alınır. Artık oyun hilecilerle dolu. Çok şey yazardım ama uzun lafın kısası Gta 6'ya bütçeyi fazla kaçırmışlar. Sunucular berbat (public için bu, ama arada invite only sunucularda da yanıt vermeme sorunu var). Lol bile daha sağlıklı bana göre..
Sağolun zaten full hile olursa oyunun tadı kalmaz.

Sağ olun zaten full hile olursa oyunun tadı kalmaz.

Asla. Online'da yaklaşık 600 saatim var ve bunun en fazla 200 saati arkadaşlarımladır. Eğer mantığı kavrarsanız tek başınızada takılabilirsiniz.(bazen sadece spo+araba yapıyorum).sunucular gerçekten berbat ama yine biraz düzeltme var. Yükleme ekranları bazen aşırı uzun sürebiliyor o zamanda yeni sunucuya girerseniz büyük ihtimalle çözülüyor. Hile BattlEye gelmesi ile büyük oranda azaldı diyebilirim gördüğünüz an yeni sunucuya geçersiniz zaten lafını yapmaya çok gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı