GTA Online para kazanmak için ne yapılır?

Yaklaşık 1 haftadır GTA 5 Online oynuyorum ve küçük görevler yaparak 600k para yaptım. Apartmanım falan hiçbir şeyim yok bu parayla ne yapmalıyım? (sadece premium editiona sahip olduğum için bazı ücretsiz arabalara sahibim)
Her 3 ayda yeni bir glitch çıkıyor oradan kolay para elde edebilirsiniz. Ancak ban yeme riskiniz var sonra gelip bana ağlamayın <3

1- Haritadaki V işaretine giderek Cluckin' Bell Raid görev serisini oynayabilirsiniz. En sondaki görevi bitirince 500,000 dolarınız olacak. Bunu böyle böyle tekrarlayabilirsiniz.

2- Haritadaki mor bisiklet simgesine giderek Junk Energy Time Trial yapabilirsiniz. Her gün bir kez yapabilirsiniz en fazla ve 50,000 dolar elde edersiniz.

3- Haritada yer alan soru işaretli kutu simgesine gidin ve o bölgeyi tarayarak G's Cache bulun. 17,000 ila 19,000 dolar arası para kazanıyorsunuz, ayrıca yiyecek stokunuz yenileniyor ve silahlarınıza mermi geliyor.

4- Haritada yer alan nişangah işaretli mor ev simgesine gidin ve oradaki adamları öldürüp küçük sarı bir kağıt arayın, o kağıtta yine o depodaki kasayı açmanız için bir kod bulunacak. O kodla kasayı açar, o mekandan çıkar ve uzaklaşırsanız 30,000 dolar elde edersiniz (Ama mesela Acid Lab'ınız varsa malzeme stokunuz fullenir ve Acid üretiminiz o malzemeyle yapılır, her gün beleşe malzeme stoku işte)

5- Haritanın ortalarında iki tane R simgesi göreceksiniz, soldakine gidip First Dose serisine başlayıp her görevi bitirerek 50,000 dolar ilk sefer bonusuyla (Altıncı görevde 250,000 dolar almaktasınız) birlikte 15-20,000 dolar arası görev parası elde edersiniz.

6- Bu First Dose görevlerini tamamlayarak ayrıca paranızın yetmesi durumunda Acid Lab işletmesini açabilirsiniz. Youtube'da şu videoyu izleyerek detaylı biçimde öğrenebilirsiniz. Acid Lab size tek başına olduğunuz bir sunucuda maksimum 351,840 dolar kazandırmaktadır.

7- Böyle böyle ilerleyip Kosatka alırsınız en son ve Cayo Perico Heist'tan yardırırsınız. Tabi önceki maddeleri de yine çeşitlilik olması açısından uygulayın derim.

Ha bu arada, @Birisi7, 200,000 dolarlık Del Perro, Apt 7 olması lazım, onu bile alarak apartman soygunlarını başlatabilirsiniz ama muhakkak arladaşlarınızla yapın o heist'ları, rastgele adamlarla eşleşmeyin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı