Merhaba. Birkaç ay önce oyundan ban yemiştim, bir arkadaşım anakartı değiştirince girebileceğimi söylemişti. Hazır sistemi yenilemişken bir sorayım dedim. Bu doğru mudur?
İki defa mı yedin ilkinde 30 gün sonrakinde perma atıyor çünkü bir de attıkları ban HWID değil hesabına atıyorlar hangi platformdan oynuyorsan Steam Epic vs.
Hesap banı ise hayır başka bir hesaptan oyunu satın almadıkça bir daha Online giremezsin ama anakarta yazmışsa eğer anakart değiştirdiğinde ban kalkar.
Geçen sene Cheat Engine kullanmayı deneyip ban yemiştim. Bu sefer hiçbir hile kullanmadım, ban yediğim günlerde amcamgil bizde kalıyordu ve kuzenim oynuyordu genelde oyunu, gittikleri gün girdim ve ban yemiştim. Rockstar supporta birçok kez yazdım ama dedikleri şey sadece karakterimin sıfırlandığı.
Bunu oyunu indirmeden anlamamın bir yolu var mıdır?
Kalkmaz maalesef. Oyunu yeniden satın almanız lazım.Geçen sene Cheat Engine kullanmayı deneyip ban yemiştim. Bu sefer hiçbir hile kullanmadım, ban yediğim günlerde amcamgil bizde kalıyordu ve kuzenim oynuyordu genelde oyunu, gittikleri gün girdim ve ban yemiştim.
Bunu oyunu indirmeden anlamamın bir yolu var mıdır?
Maalesef yok diye biliyorum ama araştırmak gerekli belki bir yolu vardır.
Kalkmaz maalesef. Oyunu yeniden satın almanız lazım.
Biraz araştırdım ama herhangi bir cevap bulamadım. Bazıları açılır diyor bazıları açılmaz diyor.
Rockstara mail atsam falan olmaz mı veya Steam ile Social Club bağını kladıramaz mıyım?
Steam ile Social Club bağını kaldırırsan oyuna girmene izin vermeyecektir mail at istersen.
Ban Social Club hesabına işlenmiyor mu? Bağı kaldırıp Steam'i yeni bir Social Club hesabına bağlasam olmaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.