Merhaba arkadaşlar, dün GTA Online başladım ama haritanın üzerinde sürekli mesaj geliyor. Bunun sesini telefondan kapatıyorum ama bazen yine sesi geliyor ve orada dikkat dağıtıyor bunu kapatamıyor muyuz? Çok sinir etti.
Örnek:
Merhaba arkadaşlar, dün GTA Online başladım ama haritanın üzerinde sürekli mesaj geliyor. Bunun sesini telefondan kapatıyorum ama bazen yine sesi geliyor ve orada dikkat dağıtıyor bunu kapatamıyor muyuz? Çok sinir etti.
Örnek:
Örnek:
Görev yöneticisi>performans (yukarıda)>aşağıda kaynak izleyicisi aç>ağ kısmında GTA exe sağ tıkla işlemi askıya al >7 8 saniyeliğine sonrasında işlemi sürdür. Olmazsa 10 saniye bekle. Böylece sunucuda tek başına kalacaksın. Görev yapacaksan işine yarar. Oyuncu olmadığı için mesaj da gelmez.
Dediğiniz şey sağdaki chati kapatıyor ben map in üstende gelen bildirimlerden rahatsızım. Sanırım kapanmıyormuş. Rockstar'ın bu işe bir el atması gerek.
Görev yöneticisi>performans (yukarıda)>aşağıda kaynak izleyicisi aç>ağ kısmında GTA exe sağ tıkla işlemi askıya al >7 8 saniyeliğine sonrasında işlemi sürdür. Olmazsa 10 saniye bekle. Böylece sunucuda tek başına kalacaksın. Görev yapacaksan işine yarar. oyuncu olmadığı için mesaj da gelmez.
Hocam solo session veya invite only session girebiliyoruz zaten böyle bir şey yapmayarak. Tek yapılması gereken şey önce story mode girip sonra da ana menüden Online kısmından solo veya invite only session girmek çok zor bir şey değil yani.
Dediğiniz şey sağdaki chati kapatıyor ben map in üstende gelen bildirimlerden rahatsızım. Sanırım kapanmıyormuş. Rockstar'ın bu işe bir el atması gerek.