Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 17 Ocak 2023 #21 WHT dedi: Dostum bazı görevleri yapamazsın o zaman. Oyun izin vermiyor. Public serverde olman lazım. Genişletmek için tıkla... Hangi görevler? Birkaç ay önce gelen güncellemeye rağmen hala sadece public session'da yapılabilen görevler var mı?
WHT dedi: Dostum bazı görevleri yapamazsın o zaman. Oyun izin vermiyor. Public serverde olman lazım. Genişletmek için tıkla... Hangi görevler? Birkaç ay önce gelen güncellemeye rağmen hala sadece public session'da yapılabilen görevler var mı?
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.937 Çözümler 23 Yer İstanbul 17 Ocak 2023 #22 Güncel bir oyuncu değilim geçen sene oynuyordum öyle idi. Vavien. dedi: Hangi görevler? Birkaç ay önce gelen güncellemeye rağmen hala sadece public Session'da yapılabilen görevler var mı? Genişletmek için tıkla...
Güncel bir oyuncu değilim geçen sene oynuyordum öyle idi. Vavien. dedi: Hangi görevler? Birkaç ay önce gelen güncellemeye rağmen hala sadece public Session'da yapılabilen görevler var mı? Genişletmek için tıkla...