GTA Online spam mesajları kapatmak

İşinize karışmak gibi olmasın ama birkaç ay önce gelen güncelleme ile private/closed session'da her halt yapılabiliyor olması lazım (önceden çoğu görev sadece public session'da yapılıyordu). Tek oynuyorsanız private, arkadaşlarınızla oynuyorsanız closed session açıp orada takılmamak için hiçbir sebep göremiyorum ben. Oyuna tekrar dönmemi sağlayan güncelleme oldu. Bu saçmalığa bir çözüm getirmediler ama maruz kalmama yolu getirdiler.

İşinize karışmak gibi olmasın ama birkaç ay önce gelen güncelleme ile private/closed Session'da her halt yapılabiliyor olması lazım (önceden çoğu görev sadece public Session'da yapılıyordu). Tek oynuyorsanız private, arkadaşlarınızla oynuyorsanız closed session açıp orada takılmamak için hiçbir sebep göremiyorum ben. Oyuna tekrar dönmemi sağlayan güncelleme oldu. Bu saçmalığa bir çözüm getirmediler ama maruz kalmama yolu getirdiler.

Yok hocam estağfirullah zaten bilgi edinmek için bu konuyu açtım. Artık dediğiniz yöntemle oynuyorum bir de ben az önce çarktan araba çıkardım da bu arabayı nasıl alabilirim? Bilginiz var mı?

Yok hocam estağfirullah zaten bilgi edinmek için bu konuyu açtım. Artık dediğiniz yöntemle oynuyorum bir de ben az önce çarktan araba çıkardım da bu arabayı nasıl alabilirim? Bilginiz var mı?
Araba çıktığı an size ev/depo (ya da her neyse) seçtiriyor. Onu oraya yolluyor. Aynı hafta (bazen bir araba haftadan daha uzun süre alıyor ama ona da hafta diyeceğim) tekrar araba çıkarsa yanlış hatırlamıyorsam 20k RP veriyor.

Bu kötü oldu işte. Heistlere oradan bakıyordum.

Heist odasına girip Q tuşuna basmanız yeterli oto odaya atacaktır. Ayrıca bildirim sesi yazı arama vesaire gidiyor arama gıdıyor mu tam hatırlamıyorum açıkçası.

Hocam solo session veya invite only session girebiliyoruz zaten böyle bir şey yapmayarak. Tek yapılması gereken şey önce story mode girip sonra da ana menüden Online kısmından solo veya invite only session girmek çok zor bir şey değil yani.

Dostum bazı görevleri yapamazsın o zaman. Oyun izin vermiyor. Public serverde olman lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı