H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #1 Oyun 1 saattir böyle hiçbir yer yapılmıyor hesap aktarımı olmadığı için yeniden başladım fakat şimdi de kaldı böyle. Dosya Ekleri image.jpg 237,4 KB · Görüntüleme: 48
Oyun 1 saattir böyle hiçbir yer yapılmıyor hesap aktarımı olmadığı için yeniden başladım fakat şimdi de kaldı böyle.
Mute and X Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 240 Çözümler 4 7 Temmuz 2023 #2 Önce Securo Serv.'den şirketini oluşturdun mu?
H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #3 Mute and X dedi: Önce SecuroServ.'den şirketini oluşturdun mu? Genişletmek için tıkla... Oluşturamadım, sinir olup yeni karakter oluşturdum şimdisinde kariyer sormuyor direk Online'a attı fakat aldıklarım kayboldu. Zentorno vs. almıştım fakat şu anda kayboldu. Mute and X dedi: Önce SecuroServ.'den şirketini oluşturdun mu? Genişletmek için tıkla... SecuroServ oluşturdum şimdi fakat aldıklarım yok. Son düzenleme: 7 Temmuz 2023
Mute and X dedi: Önce SecuroServ.'den şirketini oluşturdun mu? Genişletmek için tıkla... Oluşturamadım, sinir olup yeni karakter oluşturdum şimdisinde kariyer sormuyor direk Online'a attı fakat aldıklarım kayboldu. Zentorno vs. almıştım fakat şu anda kayboldu. Mute and X dedi: Önce SecuroServ.'den şirketini oluşturdun mu? Genişletmek için tıkla... SecuroServ oluşturdum şimdi fakat aldıklarım yok.