GTA Online VPN ban sebebi mi?

aliduzen

Decapat
GTA Online NAT type strict sorununu çözmek için VPN açıcazda bundan dolayı ban falan yer miyim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
VPN kullanmanın ban sebebi olacağını zannetmem ama başka arkadaşlar 2 yöntem ile sorununuzu önceden çözmüş.
Nat type strict sorunun çözümü:
@Hocam : Statik IP satın alın.
@Pentium G4560 :
Modem arayüzünden şu portları açın:
TCP Ports: 80, 443
UDP Ports: 6672, 61455, 61456, 61457, 61458

Ardından aktif halde olup olmadığı Port Forward isimli programla kontrol ettirin. Daha sonrasında şu yolu izleyin:

Arama>Gelişmiş Güvenlik Özellikli Windows Defender Güvenlik Duvarı>Gelen Kurallar>GTA V
Birden fazla olabilir ne kadar GTA V kuralı varsa sağ tıklayıp özelliklere girin. Ardından gelişmiş seçeneğine gelin. En altta kenar çapraz geçişi var. Sınır geçişini engelle yazıyorsa tüm GTA V kurallarına sınır geçişine izin ver olarak işaretleyin. Uygulayın ve çıkın. Ardından PC'ye reset atmadan deneyin, olmazsa reset atıp tekrar deneyin. Bu problemi bende bizzat yaşadım ve çok can sıkıcı bir durum. Umarım yardımcı olurum ben bu anlattığım yollarla çözdüm.

Aynı zamanda Rockstar Destek'ten diğer çözümlere bakabilirsin.

O sorunu VPN kullanarak cözebileceginizi sanmiyorum. Port yönlendirme yapmaniz gerekiyor genelde.

Statik IP almanız gerek NAT sorunu için. Statik IP aktif olduğunda portlar zaten çoğunlukla açık oluyor, değilse de Statik IP port açmanıza izin vereceği için gerekli portları açıp sorunu çözebilirsiniz.

Ben bu sorunu kuzenim için araştırıyorum bu arada bir kere kuzenimin bilgisayarında açmıştım dediğiniz portları açtıktan sonra ilk girdiğimizde düzelmişti sonra server değiştirdi Online'de yine aynı sorun başladı statik IP dışında bir çözüm gerektide neyse şimdi VPN açıcaz bir bakalım artık
Arkadaşlar VPN işe yaramadı bu sefer güvenlik duvarından sınır geçişine izin ver dedik şimdi olur inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…