GTA Online yükleme ekranında kalıyor

Arel1

Hectopat
Oyuna girdiğimde Online'a tıklıyorum, bazen giriyor bazen girmiyor, altta loading dönüyor duruyor. Bazen hatta oyun içinde bile bir mekana girdiğimde loading de kalıyor. Ne yapsam olmadı yani, yardımcı olursanız sevinirim.
( Oyun orjinal, yama vardı sildim, dosyaları da doğruladım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna girdiğimde Online'a tıklıyorum, bazen giriyor bazen girmiyor, altta loading dönüyor duruyor.
Bu çok sık rastlanan ve bilinen bir problem.
PC versiyonunda modderlar/hileciler olduğu için lobilerdeki kod akışını yavaşlatıyorlar.
Bu loading'de takılma konusu çok büyük bir ihtimalle modculardan kaynaklanıyor yani.

Ha eskiden HDD döneminde oyun yavaş açılıyordu. Ama artık SSD'ler var. HDD'niz varsa yapacak bir şey yok.

Bundan da öncesine dönersek, oyuna giriş yapmak çok zordu çünkü kodlarda bir fazlalık vardı. Rockstar ile alakası olmayan bir programcı Rockstar'ın kodlarında bir problem olduğunu Bilal'e anlatır gibi anlattı ve Rockstar bu sorunu çözdü, artık eskiye nazaran çok daha hızlı açılıyor yani.

Ama şans eseri girdiğiniz lobideki oyuncuların fazlalığı ve birden fazla hilecinin olması sizin o lobiye girişinizi aşırı yavaşlatıyor, dakikalar hatta saatler bile sürer beklerseniz.

Size önerim 1) kaynak izleyicisi yöntemini kullanmanız, 2) oyuna ilk girdiğinizde önce Story Mode'a girip daha sonra Online'a girmeniz.

Invite-only veya Closed-Friend session'lar da iyidir. Sadece siz ve arkadaşlarınız oluyor ama en azından her şey çok ama çok hızlı yükleniyor.

Bazen hatta oyun içinde bile bir mekana girdiğimde loading'de kalıyor. Ne yapsam olmadı yani, yardımcı olursanız sevinirim.
Böyle bir durum olduğunda Kaynak İzleyicisi yöntemini kullanın. Oyunda sadece tek başınıza kalıyorsunuz ama en azından problem çözülünce tekrar yeni bir lobiye girersiniz.

Kaynak İzleyicisi yöntemi: Çözüldü: GTA 5 görev sonrası siyah ekran ve donma

Şu videoya da bakarsınız. İzlemiştim ama içeriğini unuttum, sanırım bazı mantıklı açıklamalar vardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sırf bu sorun yüzünden Pacific Standart Job'u yapamıyorum.
Heist'ı Invite-Only session'dan açın.
Arkadaşınız yoksa Matchmaking Enable yapın, Auto-Invite'ı açın.
Skill matched players'tan herkesi davet edin.

Aşağıda bahsettiklerimi detaylıca okuyabilirsiniz.

Bu çok sık rastlanan ve bilinen bir problem.
PC versiyonunda modderlar/hileciler olduğu için lobilerdeki kod akışını yavaşlatıyorlar.
Bu loading'de takılma konusu çok büyük bir ihtimalle modculardan kaynaklanıyor yani.

Ha eskiden HDD döneminde oyun yavaş açılıyordu. Ama artık SSD'ler var. HDD'niz varsa yapacak bir şey yok.

Bundan da öncesine dönersek, oyuna giriş yapmak çok zordu çünkü kodlarda bir fazlalık vardı. Rockstar ile alakası olmayan bir programcı Rockstar'ın kodlarında bir problem olduğunu Bilal'e anlatır gibi anlattı ve Rockstar bu sorunu çözdü, artık eskiye nazaran çok daha hızlı açılıyor yani.

Ama şans eseri girdiğiniz lobideki oyuncuların fazlalığı ve birden fazla hilecinin olması sizin o lobiye girişinizi aşırı yavaşlatıyor, dakikalar hatta saatler bile sürer beklerseniz.

Size önerim 1) kaynak izleyicisi yöntemini kullanmanız, 2) oyuna ilk girdiğinizde önce Story Mode'a girip daha sonra Online'a girmeniz.

Invite-only veya Closed-Friend session'lar da iyidir. Sadece siz ve arkadaşlarınız oluyor ama en azından her şey çok ama çok hızlı yükleniyor.

Böyle bir durum olduğunda Kaynak İzleyicisi yöntemini kullanın. Oyunda sadece tek başınıza kalıyorsunuz ama en azından problem çözülünce tekrar yeni bir lobiye girersiniz.

Kaynak İzleyicisi yöntemi: Çözüldü: GTA 5 görev sonrası siyah ekran ve donma

Şu videoya da bakarsınız. İzlemiştim ama içeriğini unuttum, sanırım bazı mantıklı açıklamalar vardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Heist'ı Invite-Only session'dan açın.
Arkadaşınız yoksa Matchmaking Enable yapın, Auto-Invite'ı açın.
Skill matched players'tan herkesi davet edin.

Aşağıda bahsettiklerimi detaylıca okuyabilirsiniz.

Hocam ssd ve hdd'nin oyunun açılmasını etkilemez ki sadece açılma hızı değişir, benim sıkıntı online hiç açılmıyor.

Dediğiniz çözümleri uyguluyorum zaten,onlarda olmasa hiç giremicez valla oyuna.Yani bu online a tıkladığımda hiç bir şey yapmadan online'a girmek istiyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum, sistemim oyunu açmasınada yetiyor ama yapacak bişey de yok herhalde.

Hocam SSD ve HDD'nin oyunun açılmasını etkilemez ki sadece açılma hızı değişir, benim sıkıntı online hiç açılmıyor.

Dediğiniz çözümleri uyguluyorum zaten, onlar da olmasa hiç giremeyeceğiz oyuna. Yani bu Online'a tıkladığımda hiç bir şey yapmadan Online'a girmek istiyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum, sistemim oyunu açmaya da yetiyor ama yapacak bir şey de yok herhalde.
Çözümleri ortaya karışık sıraladım. Bunların dışında çözüm için yapılacak pek bir şey kalmıyor açıkçası. Yerli yabancı her yerde görüyorum bu problemi. Son zamanlarda daha da sıklaştı. Bizde de 2 sistem var, 2 sistemde de aynı sorunu yaşıyoruz. En kötü ihtimalle oyunu tamamen silip tekrar yükleyebilirsiniz çünkü şüphe duyulacak tek şey olarak oyun dosyaları kalıyor. Bazen sıfırdan kurulum çözüm sağlayabiliyor ama düşük bir ihtimal.

Çözümleri ortaya karışık sıraladım. Bunların dışında çözüm için yapılacak pek bir şey kalmıyor açıkçası. Yerli yabancı her yerde görüyorum bu problemi. Son zamanlarda daha da sıklaştı. Bizde de 2 sistem var, 2 sistemde de aynı sorunu yaşıyoruz. En kötü ihtimalle oyunu tamamen silip tekrar yükleyebilirsiniz çünkü şüphe duyulacak tek şey olarak oyun dosyaları kalıyor. Bazen sıfırdan kurulum çözüm sağlayabiliyor ama düşük bir ihtimal.
Yani doğru diyorsun ama oyun 100GB olunca elim pek varmıyor silmek için :D

Şuanda online'a hiç giremiyorum, story mode dan girebiliyordum da yine şimdi hiç girilimiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı