Bu çok sık rastlanan ve bilinen bir problem.
PC versiyonunda modderlar/hileciler olduğu için lobilerdeki kod akışını yavaşlatıyorlar.
Bu loading'de takılma konusu çok büyük bir ihtimalle modculardan kaynaklanıyor yani.
Ha eskiden HDD döneminde oyun yavaş açılıyordu. Ama artık SSD'ler var. HDD'niz varsa yapacak bir şey yok.
Bundan da öncesine dönersek, oyuna giriş yapmak çok zordu çünkü kodlarda bir fazlalık vardı. Rockstar ile alakası olmayan bir programcı Rockstar'ın kodlarında bir problem olduğunu Bilal'e anlatır gibi anlattı ve Rockstar bu sorunu çözdü, artık eskiye nazaran çok daha hızlı açılıyor yani.
Ama şans eseri girdiğiniz lobideki oyuncuların fazlalığı ve birden fazla hilecinin olması sizin o lobiye girişinizi aşırı yavaşlatıyor, dakikalar hatta saatler bile sürer beklerseniz.
Size önerim 1) kaynak izleyicisi yöntemini kullanmanız, 2) oyuna ilk girdiğinizde önce Story Mode'a girip daha sonra Online'a girmeniz.
Invite-only veya Closed-Friend session'lar da iyidir. Sadece siz ve arkadaşlarınız oluyor ama en azından her şey çok ama çok hızlı yükleniyor.
Böyle bir durum olduğunda Kaynak İzleyicisi yöntemini kullanın. Oyunda sadece tek başınıza kalıyorsunuz ama en azından problem çözülünce tekrar yeni bir lobiye girersiniz.
Kaynak İzleyicisi yöntemi:
Çözüldü: GTA 5 görev sonrası siyah ekran ve donma
Şu videoya da bakarsınız. İzlemiştim ama içeriğini unuttum, sanırım bazı mantıklı açıklamalar vardı.
Heist'ı Invite-Only session'dan açın.
Arkadaşınız yoksa Matchmaking Enable yapın, Auto-Invite'ı açın.
Skill matched players'tan herkesi davet edin.
Aşağıda bahsettiklerimi detaylıca okuyabilirsiniz.
Online da 70 saatim var. Şu ana kadar bir heisti adamakıllı rahat yapamadım. Prison Break'i toplam 3 haftada yaptım. Gelen olmuyor. Davet atıyorum bir kişi kabul ediyor geliyor bekliyor gelen olmayınca oda çıkıyor. Sunucuda bazen 30 kişi var ona rağmen 1 kişi bile gelmiyor. Arkadaşlarım GTA 5...
www.technopat.net
GTA Online'da invite only sunucusunda heist açıyorum ama adam gelmiyor. Public sunucusunda geliyor. Auto invite açmama rağmen... Sebebi nedir ve ne yapmam lazım?
www.technopat.net