SpongeKuzey Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 Yüklenme ekranında kalıyor biraz bekleyim dedim oyun kapandı çözümünü bilen var mı acaba?
M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 SpongeKuzey dedi: Yüklenme ekranında kalıyor biraz bekleyim dedim oyun kapandı çözümünü bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Silip yükle. Artı 0 Eksi
SpongeKuzey dedi: Yüklenme ekranında kalıyor biraz bekleyim dedim oyun kapandı çözümünü bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Silip yükle.
E eldenring hastasıyım Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 417 4 Temmuz 2024 #3 SpongeKuzey dedi: Yüklenme ekranında kalıyor biraz bekleyim dedim oyun kapandı çözümünü bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Türkçe yama yaptınız mı oyuna? Artı 0 Eksi
SpongeKuzey dedi: Yüklenme ekranında kalıyor biraz bekleyim dedim oyun kapandı çözümünü bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Türkçe yama yaptınız mı oyuna?
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.894 Çözümler 21 4 Temmuz 2024 #4 SpongeKuzey dedi: Yüklenme ekranında kalıyor biraz bekleyim dedim oyun kapandı çözümünü bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam bana da olmuştu çık gir yapıp direkt Online gir bekle olmazsa oyunun içinden katılmayı dene. Artı 0 Eksi
SpongeKuzey dedi: Yüklenme ekranında kalıyor biraz bekleyim dedim oyun kapandı çözümünü bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam bana da olmuştu çık gir yapıp direkt Online gir bekle olmazsa oyunun içinden katılmayı dene.
P PhoTReus Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 145 4 Temmuz 2024 #5 SpongeKuzey dedi: Yüklenme ekranında kalıyor biraz bekleyim dedim oyun kapandı çözümünü bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Oyuna Türkçe yama eklediyseniz o yüzdendir silip tekrar yükleyiniz. Artı 0 Eksi
SpongeKuzey dedi: Yüklenme ekranında kalıyor biraz bekleyim dedim oyun kapandı çözümünü bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Oyuna Türkçe yama eklediyseniz o yüzdendir silip tekrar yükleyiniz.