GTA Online'da Enhanced'e aktarılan hesap tekrar Legacy'e aktarılabilir mi?

troxima

Centipat
Daha fazla  
GTA 5'teki Online karakterimi Legacy'den Enhanced'a geçirdim, geri Legacy'e geçirebilir miyim?

Legacy'den Enhanced'e geçişte karakteriniz silinmiyor ki, olduğu gibi duruyor. Sadece Enhanced ve Legacy arasında ilerlemeniz ayrı tutuluyor, o kadar.

Ha, "geri Legacy'e geçirmek"ten kastınız "sürümler arasında ilerlemenizi aktarmak"sa mümkün değil.

Edit:
Online'da karakterimi direkt aktarmak istiyorum; arkadaşlarım Enhanced'ı oynamıyor, o yüzden Legacy'e geçirmek istiyorum. Neler değişmiş görmek için yükledim Enhanced'ı.
Dediğim gibi, Legacy'deki karakteriniz durduğu için "geçirmelik" bi' durum olmaması lazım. Kütüphanenizde "GTA V Legacy" sürümü üzerinden girerseniz eskisi gibi devam edebilmeniz lazım.
@troxima
Enhanced'de katettiğiniz en ufak bi' ilerlemeyi Legacy'e geçirmeniz mümkün değil ama, dediğim gibi.

Son düzenleme:
Legacy'den Enhanced'e geçişte karakteriniz silinmiyor ki, olduğu gibi duruyor. Sadece Enhanced ve Legacy arasında ilerlemeniz ayrı tutuluyor, o kadar.

Edit: Ha, "Legacy'e geçirmek"ten kastınız "sürümler arasında ilerlemenizi aktarmak"sa mümkün değil.

Online'da karakterimi direk aktarmak istiyorum arkadaşlarım Enhanced'ı oynamıyor o yüzden Legacye geçirmek istiyorum neler değişmiş görmek için yükledim Enhanced'i

Online'da karakterimi direk aktarmak istiyorum arkadaşlarım Enhanced'ı oynamıyor o yüzden legacye geçirmek istiyorum neler değişmiş görmek için yükledim Enhanced'i.

Legacy'i geri yükle eğer sildiysen. Enhanced'e geçmeden önceki son halinde duruyor karakterin. Ancak herhangi bir yere karakter aktarımı yapamazsın sadece Legacy'den Enhanced'e geçerken oluyor.

Geri
Yukarı