GTA Online'da ilk ne satın alınmalı?

Tuna00

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Online kısmında daha yeniyim. 31 seviyeyim şu an daha. Vincent'in chuckin bell görevlerini yaptım ve şu an elimde 1 milyon 91 bin dolar var. Heist yapmak için bir apartman gerekiyordu sizce onu mu alayım yoksa başka herhangi bir işime yarayacak bir şey var mıdır? Lester'ın soygunlarını yapabilmek için apartman almaya yakınım ama indirim de varken güzel bir araba almak da cazip geliyor. Ne önerirsiniz hangisi mantıklı?

Apartman ben de almıştım ama aşırı bir gelir sağlamıyor o sebeple özellikle pasif gelir elde edebilmek için night club almanı öneririm. Görev yaparak para kazanmak istersen maze bank Office bedava zaten bir tane ufak vehicle warehouse alırsan her bir araba başında 50 bin dolar kazanabilirsin.

Bir de hocam kariyer planlamanızı hangi yönde yaptınız?

Apartman ben de almıştım ama aşırı bir gelir sağlamıyor o sebeple özellikle pasif gelir elde edebilmek için night club almanı öneririm. Görev yaparak para kazanmak istersen maze bank Office bedava zaten bir tane ufak vehicle warehouse alırsan her bir araba başında 50 bin dolar kazanabilirsin.

Bir de hocam kariyer planlamanızı hangi yönde yaptınız?
Hocam inanın hiç bir bilgim yok yaptığım sadece oyunu açıp birilerinin görev daveti atmasını beklemek ve sonra o görevi yapıp para kazanmak. Neyi nerden alacağımı bile bilmiyorum o derece.

Hocam inanın hiç bir bilgim yok yaptığım sadece oyunu açıp birilerinin görev daveti atmasını beklemek ve sonra o görevi yapıp para kazanmak. Neyi nerden alacağımı bile bilmiyorum o derece.
Online karakterinizi oluştururken 4 tane alan olması lazım hangisini seçtiğinizi sordum onlardan.

Eğer yoksa eski sürümü oynuyorsunuz muhtemelen.

Online karakterinizi oluştururken 4 tane alan olması lazım hangisini seçtiğinizi sordum onlardan.

Eğer yoksa eski sürümü oynuyorsunuz muhtemelen.
PS5 sürümü oynuyorum. Ben karakteri oluşturduğumda 2022 yılındaydık hatırlamıyorum yani.

PS5 sürümü oynuyorum. Ben karakteri oluşturduğumda 2022 yılındaydık hatırlamıyorum yani.
Haritada office, motorcycle club ve nightclub işaretlerini internetten bakarak var mı kontrol edin. Bunu telefonu açıp internete girip maze bank foreclosures sitesine girerek de kontrol edebilirsiniz. Bu sitede iğnesi renkli duran yerlere sahip olmanız lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı