RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.588 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #1 Merhabalar, başlıkta ki sorunu yaşıyorum Mechanic çalışmıyor. Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2022
O oylesine1i Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.239 Çözümler 4 2 Ocak 2022 #2 RFCkuso dedi: Merhabalar, başlıkta ki sorunu yaşıyorum Mechanic çalışmıyor. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Mechanic telefonu açıp getiremeyeceğini mi söylüyor yoksa getireceğini söyleyip mi getirmiyor? Artı 0 Eksi
RFCkuso dedi: Merhabalar, başlıkta ki sorunu yaşıyorum Mechanic çalışmıyor. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Mechanic telefonu açıp getiremeyeceğini mi söylüyor yoksa getireceğini söyleyip mi getirmiyor?
KS KS RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.588 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #3 oylesine1i dedi: Mechanic telefonu açıp getiremeyeceğini mi söylüyor yoksa getireceğini söyleyip mi getirmiyor? Genişletmek için tıkla... Getirmeyeceğini söylüyor ama şehirdeyim yani getirebileceği yerdeyim. Artı 0 Eksi
oylesine1i dedi: Mechanic telefonu açıp getiremeyeceğini mi söylüyor yoksa getireceğini söyleyip mi getirmiyor? Genişletmek için tıkla... Getirmeyeceğini söylüyor ama şehirdeyim yani getirebileceği yerdeyim.