GTA oyunları neden alınmıyor?

O kadar abartma, bence güzel. Zaten beklenti grafiklerin ve oynanış mekaniklerinin iyileşmesiydi. Buna ek olarak pek çok yenilik de var. Web sitesinde yazıyor. Sistem gereksinimlerini gören kullanıcılar beklentiyi yüksek tutunca fragmandan sonra tepki gösterdi. Tabii fiyatı ayrı konu.

Fragmanı dikkatli izleseseydiniz animasyonların halen aynı olduğunu görürdünüz. Ayrıca neyi iyileştirmişler hocam? Karakterler plastiğe dönmüş. Eğer yenilik yapacaklarsa remake yapsınlar. Ondan daha iyi ENB modları var.
 
Fragmanı dikkatli izleseseydiniz animasyonların halen aynı olduğunu görürdünüz. Ayrıca neyi iyileştirmişler hocam karakterler plastiğe dönmüş. Eğer yenilik yapacaklarsa remake yapsınlar. Ondan daha iyi ENB modları var.
Zaten büyük ihtimal bazı modları bunun için web sitelerinden kaldırdılar. Hazırlık yapıyorlardı. Grafik konusunda sanırım gerçekçi bir şey bekliyordun.
 
Kaldırılma olayları eski değil. 1-2 haftalık olaylar. Yeni sürümleri çıkacağı söylendikten 3-4 gün sonra kaldırıldı.
 
Şu an sadece GTA ve GTA 2 satın alınamıyor. GTA 3, VC ve SA'yı zaten mağazadan kaldırmadan birkaç gün önce haber vermişlerdi. Oynayacak olan artık Remastered bekleyecek mecburen ve epey para bayılacak. GTA IV ve GTA V satın alınabilir durumda. GTA ve GTA 2 ise mecburen korsan.
 
GTA oyunlarına ön açılış sergiletip GTA 6'ya ısındırtıyor olabilirler.

Sanmıyorum. Aynı oyunu kaç nesildir sunuyorlar. Sunsunlar tamam ama yeni oyun çıkmadı kaç senedir. PS3'e ve Xbox 360'a çıktı ilk GTA 5.
GTA 3, VC ve SA'yı zaten mağazadan kaldırmadan birkaç gün önce haber vermişlerdi.

İyi ki eskiden almışım oyunları 😁
 
Konu GTA Trilogy değil ki.
Bence konu tam olarak oradan çıktı. Yeni sürümlerin geleceğini söyledikten sonra satın alınamama oldu. Bana göre ilk önce kendilerinde bütün sürümleri paket olarak çıkarıp insanları oraya çekmeye çalışacaklar. Belirli bir süre geçtikten sonra steama tekrar gelecek.
 
Bence konu tam olarak oradan çıktı. Yeni sürümlerin geleceğini söyledikten sonra satın alınamama oldu. Bana göre ilk önce kendilerinde bütün sürümleri paket olarak çıkarıp insanları oraya çekmeye çalışacaklar. Belirli bir süre geçtikten sonra Steam'a tekrar gelecek.
Ben GTA, GTA 2 ve GTA IV'ten bahsediyordum ama sen bilirsin. 🤔
 

Geri
Yukarı