Bayİnek Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 GTA SA da araba hızlanınca ekran bozuluyor ama olmasını istemiyorum o yüzden modlara baktım ama yapan var mı göremedim. Eğer siz biliyorsanız atarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
GTA SA da araba hızlanınca ekran bozuluyor ama olmasını istemiyorum o yüzden modlara baktım ama yapan var mı göremedim. Eğer siz biliyorsanız atarsanız sevinirim.
T TilkiMilki Kilopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 438 Çözümler 1 15 Kasım 2023 #2 Varsa Motion Blur ayarını kapatmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Bayİnek Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 TilkiMilki dedi: Varsa Motion blur ayarını kapatmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Biraz daha araştırdım bir tane adam çekmiş videosunu. Gene de çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
TilkiMilki dedi: Varsa Motion blur ayarını kapatmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Biraz daha araştırdım bir tane adam çekmiş videosunu. Gene de çok teşekkür ederim.