GTA SA araba kendi kendine fren yapıyor

İşletim sistemi
Windows 10
FPS Limiter'ı kapayınca araba sürerken gazdan elimi çekince arabanın tekerleri duruyor.
Oyun orijinal mi ve oyun dosyalarını doğruladınızmı? Eğer doğrulamanıza rağmen olmuyorsa benim bildiğim mecbur fps limiter açık oynamanız lazım. Ben korsan oynuyorum ve ben de böyle bir sıkıntı yok. Orijinal oyunlar da oluyo bu sıkıntı genelde.

60FPS fix pack kurmalısınız. İnternette aratırsanız bulabilirsiniz.

Hocam aslında oyunu downgrade edip silent patch kursa daha sağlam olacaktır bana kalırsa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam aslında oyunu downgrade edip silent patch kursa daha sağlam olacaktır bana kalırsa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında en iyisi bu da değil. Teker teker farklı fix dosyalarını bulup kendi fix packini yapmak her zaman daha iyi. Vice City için ben öyle yapmıştım. Ancak biraz zaman istiyor dosya bulmak.

Oyun orijinal mi ve oyun dosyalarını doğruladınızmı? Eğer doğrulamanıza rağmen olmuyorsa benim bildiğim mecbur fps limiter açık oynamanız lazım. Ben korsan oynuyorum ve ben de böyle bir sıkıntı yok. Orijinal oyunlar da oluyo bu sıkıntı genelde.
Hocam steamde oyun var ama steam hali daha hatalı olduğu için korsan oynuyorum

Dosya Ekleri

• unknown_2022.04.24-12.12.png
    unknown_2022.04.24-12.12.png
    829,3 KB · Görüntüleme: 177
Tekerler duruyor derken? Arabanın ani yavaşlaması normal San Andreas için.

Bir video atarsanız daha iyi olacaktır.
Hocam kayıt aldım ama Technopat sitesinde video paylaşılabiliyor mu?
Tekerler duruyor derken? Arabanın ani yavaşlaması normal San Andreas için.

Bir video atarsanız daha iyi olacaktır.
Fps limiter açıkken araba normal bir şekilde ilerliyor ama fps limiter ı kapatınca araba kısa bir sürede kendi kendine duruyor.
Geçen Steamden GTA 3 indirince de aynı sorunla karşılaşmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı