Sam Drake Femtopat Katılım 22 Ağustos 2025 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar GTA SA'yı platinlemek istiyorum. Bir görevde başarımı vermedi ben de tekrar oynamak istiyorum. Görevleri tekrar nasıl başlatabilirim?
Arkadaşlar GTA SA'yı platinlemek istiyorum. Bir görevde başarımı vermedi ben de tekrar oynamak istiyorum. Görevleri tekrar nasıl başlatabilirim?
Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.813 Çözümler 12 Yer Midland 29 Ağustos 2025 #2 Saveleri tek tek kaydetmeniz gerekiyordu hocam, tek save üzerinden yaptıysanız geri dönüşü olmaz.
Sam Drake Femtopat Katılım 22 Ağustos 2025 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #3 Darsiere dedi: Saveleri tek tek kaydetmeniz gerekiyordu hocam, tek save üzerinden yaptıysanız geri dönüşü olmaz. Genişletmek için tıkla... Pc den oynuyorum hiç mi dönüşü olmaz?
Darsiere dedi: Saveleri tek tek kaydetmeniz gerekiyordu hocam, tek save üzerinden yaptıysanız geri dönüşü olmaz. Genişletmek için tıkla... Pc den oynuyorum hiç mi dönüşü olmaz?