zeromxp Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 67 25 Ekim 2023 #1 Merhabalar, GTA SA oynamak istiyorum fakat Steam'den kaldırılmış nereden indirebilirim yoksa korsan mı indirmem gerek?
Merhabalar, GTA SA oynamak istiyorum fakat Steam'den kaldırılmış nereden indirebilirim yoksa korsan mı indirmem gerek?
7 725342 Femtopat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 208 25 Ekim 2023 #21 725342 dedi: Orijinal oyunları downgrade ederseniz hataların çok büyük bir kısmı çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Tabii bu pc portunun kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Artı 0 Eksi
725342 dedi: Orijinal oyunları downgrade ederseniz hataların çok büyük bir kısmı çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Tabii bu pc portunun kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
MEHM3TEMİR Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 350 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #22 Orijinal gibi olan korsanları var önerebilirim istersen eğer resmi olsun diyorsan Rockstar Games'in sitesinden alman gerekiyor tabii biraz pahalı. Artı 0 Eksi
Orijinal gibi olan korsanları var önerebilirim istersen eğer resmi olsun diyorsan Rockstar Games'in sitesinden alman gerekiyor tabii biraz pahalı.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #23 İndir - Rina Roleplay | www.rina-roleplay.com | RN-RP | RPG İndir - Rina Roleplay | www.rina-roleplay.com | RN-RP | RPG www.rina-roleplay.com Kendileri SA:MP aleminde oldukça bilinirler. Virüslü GTA indirteceklerini düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
İndir - Rina Roleplay | www.rina-roleplay.com | RN-RP | RPG İndir - Rina Roleplay | www.rina-roleplay.com | RN-RP | RPG www.rina-roleplay.com Kendileri SA:MP aleminde oldukça bilinirler. Virüslü GTA indirteceklerini düşünmüyorum.