Şimdi sizin bahsettiğiniz linkteki GTA SA'yı indirdim. The Pirate Bay sitesindeki GTA SA'yı ve sizin bahsettiğiniz linkteki GTA SA'yı antivirüs programıyla tarattım. İkisinin de sonuçları şöyle:
Eki Görüntüle 2243993
Sıkıntı yok hocam tut deyin o crack dosyası.
Siz dosyayı winrar ile çıkarın sonra crack atın (hoodlum dosyası)
Hocam indirdim o dediğim seyedi izin verdim defender bida sormadı şuan oynuyorumBen daha uğraşmayacağım arkadaşlar aynı şeyleri kaç kere söyleyeceğim ister oynayın ister oynamayın gerisi ile ilgilenmiyorum.
Hocam bu ne demekŞimdi sizin bahsettiğiniz linkteki GTA SA'yı indirdim. The Pirate Bay sitesindeki GTA SA'yı ve sizin bahsettiğiniz linkteki GTA SA'yı antivirüs programıyla tarattım. İkisinin de sonuçları şöyle:
Eki Görüntüle 2243993
Bilmiyorum. İkisi de korsan oyun. İkisi de hoodlum crack. Tek gördüğüm farkı, biri the pirate bay sitesinden indirilen oyun, diğeri archive sitesinden.Hocam bu ne demek
Bilmiyorum. İkisi de korsan oyun. İkisi de hoodlum crack. Tek gördüğüm farkı, biri the pirate bay sitesinden indirilen oyun, diğeri archive sitesinden.
Oyunun içi derken nereye ayrı bir :E sürücüsü oluşturdu onun içinde yer yok diyor?Doğru olanı indiriyorsunuz. Kurduğunuzda "No disc inserted. Please insert the CD/DVD" hatası verirse linkini attığım fix dosyalarını oyunun içerisine atın.
![]()
Oyunun dosya konumunun içerisine atılacak. E sürücüsü olarak bahsettiğiniz nedir? ISO dosyasını açmaya çalıştığınızda E sürücüsü oluşturuldu sanırım, oradan setup.exe ile oyunu kuracaksınız.Oyunun içi derken nereye ayrı bir :E sürücüsü oluşturdu onun içinde yer yok diyor?
Oyunun içi derken nereye ayrı bir :E sürücüsü oluşturdu onun içinde yer yok diyor?
Oyun dosyası derken nereye atacağız tam olarak?
Evet iso dosyasını kurunca oldu. setup.exe ile oyunu da kurdum masaüstünde var fakat uyarı veriyor: "wrong disk inserted. please insert the CD/DVD" olarak onun için fix dosyasını kurdum ama hani klasöre atacağım anlamadımOyunun dosya konumunun içerisine atılacak. E sürücüsü olarak bahsettiğiniz nedir? ISO dosyasını açmaya çalıştığınızda E sürücüsü oluşturuldu sanırım, oradan setup.exe ile oyunu kuracaksınız.
Masaüstündeki GTA San Andreas'a sağ tıklayın, dosya konumunu aç deyin ve arşiv içerisindeki dosyaları oraya atın ve dosyaları değiştir'e basın.Evet iso dosyasını kurunca oldu. setup.exe ile oyunu da kurdum masaüstünde var fakat uyarı veriyor: "wrong disk inserted. please insert the CD/DVD" olarak onun için fix dosyasını kurdum ama hani klasöre atacağım anlamadım
Çok teşekkür ederim olduMasaüstündeki GTA San Andreas'a sağ tıklayın, dosya konumunu aç deyin ve arşiv içerisindeki dosyaları oraya atın ve dosyaları değiştir'e basın.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.