GTA: SA Play Store'da bedava gözüküyor

Hocam belki birkaç görev oynatır sonra üyelik falan ister neyse oyna gitsin zaten hesapta para yoksa çekemezler.

Play store da hata olduğunu fark ettiler herhalde GTA 3 ve vice city var 140 TL ye san andreas i kaldırmışlar sanırım kısa süreliğine

Konunun troll olduğunu düşünmeye başladım. Eğer oynayabiliyorsanız oynayın sizin sorununuz değil. Herhangi bir yerden satın almadığını, alınmadığını, üyeliğiniz olmadığını ısrarla dile getiriyorsunuz. Oluru yok böyle bir şeyin.

Google' play store girip ödemeler ve abonelikler kısmından bütçe ve geçmiş kısmına girip bakın satın aldıysanız orada gözüküyor. ( Bazen kısa süreliğine ücretsiz yapıyorlar o sırada almış olsanız bile orada çıkacaktır yanın)

Play Store da hata olduğunu fark ettiler herhalde GTA 3 ve Vice City var 140 TL'ye San Andreas'i kaldırmışlar sanırım kısa süreliğine.

Ben hem dün akşam bunu gördüğümde hem bugün kontrol ettim öyle bir durum yok cihazın desteklenmediği için gözükmüyordur.

Oyunda iki saat süre harcadiktan sonra GTA+ abonesi olmanızı isteyecek, o da parayla. Eskiden oyunu tam sürüm olarak satın alanlar mağdur oldu bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…