GTA SA tren görevi nasıl kolaylıkla geçilebilir?

Mobilden GTA SA oynamaya başladım ama belki 10 defa denememe rağmen big smoke ile tren kovalayıp adamları vurmaya çalıştığımız görevi gecemiyorum. YT'den baktığımda arabayla gidip evin üstüne çıkıp arabayla adamları öldürüyorlardı ama ona da yetişemiyorum. Zaten araba deli gibi kayıyor. Yok mu kolayca geçme şansım?

Araçlarda nişan alabilme hilesi ile çok kolay oluyor, ama tabii ben oyunumu layıkıyla oynarım diyorsanız bilemem.

Ben defalarca bitirdim SA yı. İlk başta o görevi anlamamıştım. Mantığını anlayınca basit. Tren ile arada belli bir mesafe bırakın. You tube videolarını izleyin. Zaten hemen hepsini vurmuyor. Görev uzun sürüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oldu teşekkürler.

Hocam hani şu tren şeridi var ya, onun ucunda durun öyle geçmeye çalışın, diğer şekil trenin dibine girerseniz adam nasıl vursun. Tam ucta durun.

Öyleydim de vyramiyordu bir türlü. Üstte atılan video da ki gibi yaptım anında bitti.

İlerde kanırtacak 2 görev var. Biri, ralli yarış görevi. Adamı sinir hastası yapıyor. 2. Si 3 motosikletli soygunucuyu yakalayıp taşıdıkları çantaları alma görevi. Kız, arkadaş yapmak isterseniz bütün kız arkadaşların nerelerde olduğunu gösteren YouTube videosu var.

İleride kanırtacak 2 görev var. Biri, ralli yarış görevi. Adamı sinir hastası yapıyor. 2. Si 3 motosikletli soygunucuyu yakalayıp taşıdıkları çantaları alma görevi. Kız, arkadaş yapmak isterseniz bütün kız arkadaşların nerelerde olduğunu gösteren YouTube videosu var.

İlk defa bu kadar ciddi başladım bakalım ne kadar kafayı yiyeceğim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı