GTA: SA'da FPS sınırlayıcıyı kapatınca oyunun ekranı bozuluyor

İşletim sistemi
Windows 10

jhonnydepp

Decapat
Katılım
16 Aralık 2021
Mesajlar
882
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
4 GB
Ekran kartı
HD Graphics 4600
İşlemci
i5-4200M
Merhaba arkadaşlar, GTA San Andreas oynarken kastığını fark ettim ve FPS sınırlandırıcıyı kapattım fakat ondan sonra oyunun ekranı sapıtmaya başladı pır pır etmeye başladı. Bunun çözümü nedir bilen var mı?

Bu konuyu açtıktan hemen sonra sorunu daha iyi anlayabilmeniz için OBS'den ekran kaydı aldım fakat kayıtta bu sorun gözükmüyor :).
 
Son düzenleme:
Oyundan alınan FPS monitörün Hertz değerini karşılamadığı için ekranda yırtılmalar meydana geliyor. Oyunun ayarlarında V-sync, dikey eşitleme gibi bir ayarın olması gerekiyor.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam eğer herhangi bir çözüm bulamazsanız bu videoyu deneyebilirsiniz. Steam versiyonu sıkıntılı olduğu için ben bu videoyla sıkıntısız hale getirmiştim.
 
Oyundan alınan FPS monitörün Hertz değerini karşılamadığı için ekranda yırtılmalar meydana geliyor. Oyunun ayarlarında V-Sync, dikey eşitleme gibi bir ayarın olması gerekiyor.

Yani V-Sync derken kenar yumuşatmamı çünkü kurcalarken onu 2Xe getirdim düzeldi ama FPS sınırlandırıcı açıkken kasmıyor kapalıyken kasıyor garip bir durum 2 gün önce yoktu.

Oyundan alınan FPS monitörün Hertz değerini karşılamadığı için ekranda yırtılmalar meydana geliyor. Oyunun ayarlarında V-Sync, dikey eşitleme gibi bir ayarın olması gere.

Ayarlarda V-Sync falan yok.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı