E EmirhanTRxx Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #11 Kanka şimdi kurdum ggmmyi ordan başlatmam gerekiyormu? healwaysdie dedi: Nereden indirdin? Genişletmek için tıkla... GTA inside GGMM.TXT diye bişey istiyor.
Kanka şimdi kurdum ggmmyi ordan başlatmam gerekiyormu? healwaysdie dedi: Nereden indirdin? Genişletmek için tıkla... GTA inside GGMM.TXT diye bişey istiyor.
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #12 EmirhanTRxx dedi: Kanka şimdi kurdum ggmmyi ordan başlatmam gerekiyormu? GTA inside Genişletmek için tıkla... O önemli değil.Ona bakıp kurun diyor.Dosyayı Gta'nın olduğu yere atınca olması lazım.Başka bir site deneyin bence.Gtagarage olabilir.
EmirhanTRxx dedi: Kanka şimdi kurdum ggmmyi ordan başlatmam gerekiyormu? GTA inside Genişletmek için tıkla... O önemli değil.Ona bakıp kurun diyor.Dosyayı Gta'nın olduğu yere atınca olması lazım.Başka bir site deneyin bence.Gtagarage olabilir.
E EmirhanTRxx Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #13 healwaysdie dedi: O önemli değil.Ona bakıp kurun diyor. Genişletmek için tıkla... Kanka çözümü yokmu? ynı hatayı aldım yine.
healwaysdie dedi: O önemli değil.Ona bakıp kurun diyor. Genişletmek için tıkla... Kanka çözümü yokmu? ynı hatayı aldım yine.
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #14 Как посмотреть все машины в GTA San Andreas? (Как пользоваться GGMM) Şu siteye çevirip bakar mısınız?Sanırım çözüm burada.(linkteki modu indirmeyin)
Как посмотреть все машины в GTA San Andreas? (Как пользоваться GGMM) Şu siteye çevirip bakar mısınız?Sanırım çözüm burada.(linkteki modu indirmeyin)
E EmirhanTRxx Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #15 healwaysdie dedi: Как посмотреть все машины в GTA San Andreas? (Как пользоваться GGMM) Şu siteye çevirip bakar mısınız?Sanırım çözüm burada.(linkteki modu indirmeyin) Genişletmek için tıkla... çevirdim fakat çözümü yazmıyor.
healwaysdie dedi: Как посмотреть все машины в GTA San Andreas? (Как пользоваться GGMM) Şu siteye çevirip bakar mısınız?Sanırım çözüm burada.(linkteki modu indirmeyin) Genişletmek için tıkla... çevirdim fakat çözümü yazmıyor.
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #16 EmirhanTRxx dedi: Çevirdim fakat çözümü yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dener misiniz? Olmazsa oyunun adını geri gta_sa.exe yapın lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2024
EmirhanTRxx dedi: Çevirdim fakat çözümü yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dener misiniz? Olmazsa oyunun adını geri gta_sa.exe yapın lütfen.
E EmirhanTRxx Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #17 Kanka çok sağol oldu.
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #18 EmirhanTRxx dedi: Kanka çok sağol oldu. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
MeteYazıcı Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #19 Bu sorun çok kolay gözünüzden kaçmış banada oluyordu gta-sa exe yi gta_sa exe yapın düzelir gta-sa ismini gta_sa yapın
Bu sorun çok kolay gözünüzden kaçmış banada oluyordu gta-sa exe yi gta_sa exe yapın düzelir gta-sa ismini gta_sa yapın