Çözüldü GTA San Andreas CJ'in kası azalmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheZero53

Femtopat
Katılım
22 Haziran 2021
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
GTA San Andreas oynuyorum ve Los Santos'ta CJ'in kasını fullemiştim. Ancak bir kız sevgili olmak için %25'ten daha az kas istiyor ve hiç spor yapmamama rağmen kasım çok yavaş azalıyor. Üstüne arada anlamadığım bir şekilde artıyor. Bunun hızlı bir yolu var mıdır, ne yapabilirim? :(
 
Çözüm
Eğer GYM'e gidersen ve bisiklet sürersen kasın hızlıca azalır.
Bir diğer yolu ise sürekli koşmak. Bir süre boyunca spor yapma yavaş yavaş kasının azaldığını görürsün. Ancak en iyi yolu GYM'e gidip bisiklet sürmek veya koşu bandında koşmak. Bu sayede hem "Güç +" kazanacaksın hem de "Kas -" olacak.
Sürekli yemek ye oyunda.
Yemek yemek sadece şişmanlatır. Kası düşürmeye hiçbir faydası yok.
Üstteki kullanıcıyı aynı konuda uyardım, okumanı öneririm. Kas oranını düşürmenin yemek yemekle alakası bile yok.

Kasını düşürmek istiyorsan GYM'de koşu bandını ve bisikleti kullanmalısın. O aletler kasını götürür ve sana güç kazandırır.

Bu sayede bir ara hem kasımı götürmüştüm hem de gücümü %100 yaptığım için herkesi tek yumrukta öldürüyordum. :D

Yemek yemek sadece şişmanlatıyor. Aksine eğer yemek yersen sürekli koşsan bile kasından götürmek yerine şişmanlığından götürür.

NOT : Koşarken, koşu bandını kullanırken veya bisiklet sürerken kasınızın gitmesini istiyorsanız yağ oranınız %0 olmalı, bu sayede koştuğunuzda veya GYM'deki bisiklet-koşu bandını kullandığınızda yağ oranından götürmek yerine kas oranından götürmeye başlayacaktır.

Kısacası yağ oranınız %0'ın üstünde ise asla kasınızı götüremezsiniz. Önce yağ oranını %0 yapın sonra yavaş yavaş kasınızdan gideceğini farkedeceksiniz.
Çok teşekkür ederim :)
Bu arada hangi kız?
Helena Wankstein
 
Şimdilik hile kullanmadan yapmaya çalışıyorum fakat canıma tak ederse kullanacağım 😅 bu gidişle de öyle görünüyor...
Aslında 10 dakika bile sürmeyen bir işlem. Tek yapman gereken durmadan GYM'deki bisiklete binmek. Bu sayede ilk yağın sıfırlanacak, daha sonra kasın düşmeye başlayacak ve o da sıfırlanacak. Ben bu yöntem ile hem gücümü %100 yaptım hem de Helena ile sevgili olmak için kasımı sıfırladım. En hızlısı bu yöntem. Yoksa öyle yüzmekle, sokakta koşmakla düşmesi çok zor.
 

Geri
Yukarı