İMustafaTugrul Centipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #1 GTA San Andreas'a giriyorum fakat Clio kurmama rağmen Clio'yu göstermiyor ve oyundan atıyor.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 18 Ağustos 2021 #2 İMustafaTugrul dedi: GTA San Andreas'a giriyorum fakat Clio kurmama rağmen Clio'yu göstermiyor ve oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Öncellikle modun dosya tipi ne? Onu bil. Script ise scripts kısmına koy. Belki çalışır. Artı 0 Eksi
İMustafaTugrul dedi: GTA San Andreas'a giriyorum fakat Clio kurmama rağmen Clio'yu göstermiyor ve oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Öncellikle modun dosya tipi ne? Onu bil. Script ise scripts kısmına koy. Belki çalışır.
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #3 ASI Loaderi kurdunuz mu peki? Artı 0 Eksi
RandFBI Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #4 Cleo dan bahsediyorsunuz sanırım. Oto setup var onu yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS İMustafaTugrul Centipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #5 474374 dedi: Öncellikle modun dosya tipi ne? Onu bil. Script ise scripts kısmına koy. Belki çalışır. Genişletmek için tıkla... RZL Trainer pancake dedi: ASI Loaderi kurdunuz mu peki? Genişletmek için tıkla... Hayır. RandFBI dedi: Cleo dan bahsediyorsunuz sanırım. Oto setup var onu yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Oto Setup ve manuel setupu denedim ikiside olmadı. Artı 0 Eksi
474374 dedi: Öncellikle modun dosya tipi ne? Onu bil. Script ise scripts kısmına koy. Belki çalışır. Genişletmek için tıkla... RZL Trainer pancake dedi: ASI Loaderi kurdunuz mu peki? Genişletmek için tıkla... Hayır. RandFBI dedi: Cleo dan bahsediyorsunuz sanırım. Oto setup var onu yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Oto Setup ve manuel setupu denedim ikiside olmadı.
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #6 ASI Loader'i kurduğunuzda büyük bir ihtimalle sorununuz düzelecek. CLEO Library Sitesinde kurulum kısmında Cleo'nun çalışması için ASI Loader gerekli diyor. Artı 0 Eksi
ASI Loader'i kurduğunuzda büyük bir ihtimalle sorununuz düzelecek. CLEO Library Sitesinde kurulum kısmında Cleo'nun çalışması için ASI Loader gerekli diyor.
S sabenamat Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #7 Hocam atarken herhangi bir DLL hatası veriyor mu bir de ası loader yükleyip deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS İMustafaTugrul Centipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #8 Tamam ASI Loader kurdum Slient Patch'te kurdum ama Cleo modum çalışmadı. sabenamat dedi: Hocam atarken herhangi bir DLL hatası veriyor mu bir de ası loader yükleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Hayır vermiyor. Artı 0 Eksi
Tamam ASI Loader kurdum Slient Patch'te kurdum ama Cleo modum çalışmadı. sabenamat dedi: Hocam atarken herhangi bir DLL hatası veriyor mu bir de ası loader yükleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Hayır vermiyor.
S sabenamat Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #9 İMustafaTugrul dedi: Tamam ası loader kurdum slient Patch'te kurdum ama Cleo modum çalışmadı. Hayır vermiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam modu yanlış yere kurmuş olabilirsiniz script ise scripte kurun mod ise direk Cleo'ya kurun. Artı 0 Eksi
İMustafaTugrul dedi: Tamam ası loader kurdum slient Patch'te kurdum ama Cleo modum çalışmadı. Hayır vermiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam modu yanlış yere kurmuş olabilirsiniz script ise scripte kurun mod ise direk Cleo'ya kurun.
KS KS İMustafaTugrul Centipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #10 sabenamat dedi: Hocam modu yanlış yere kurmuş olabilirsiniz script ise scripte kurun mod ise direk Cleo'ya kurun. Genişletmek için tıkla... Hayır mod. Artı 0 Eksi
sabenamat dedi: Hocam modu yanlış yere kurmuş olabilirsiniz script ise scripte kurun mod ise direk Cleo'ya kurun. Genişletmek için tıkla... Hayır mod.