Yusuf_Bey12 Centipat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #1 GTA San Andreas'te gamepad ile ayarları yapılandırmaya çalışıyorum ancak sadece yön ve analog tuşu çalışıyor. Tuş da atanmıyor.
GTA San Andreas'te gamepad ile ayarları yapılandırmaya çalışıyorum ancak sadece yön ve analog tuşu çalışıyor. Tuş da atanmıyor.
Han37 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 553 Çözümler 3 26 Kasım 2023 #2 Yusuf_Bey12 dedi: GTA San Andreas'te gamepad ile ayarları yapılandırmaya çalışıyorum ancak sadece yön ve analog tuşu çalışıyor. Tuş da atanmıyor. Genişletmek için tıkla... Hayırlı akşamlar, oyun korsanmı orijinal mi? Artı 0 Eksi
Yusuf_Bey12 dedi: GTA San Andreas'te gamepad ile ayarları yapılandırmaya çalışıyorum ancak sadece yön ve analog tuşu çalışıyor. Tuş da atanmıyor. Genişletmek için tıkla... Hayırlı akşamlar, oyun korsanmı orijinal mi?
Cchi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 942 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #3 Yusuf_Bey12 dedi: GTA San Andreas'te gamepad ile ayarları yapılandırmaya çalışıyorum ancak sadece yön ve analog tuşu çalışıyor. Tuş da atanmıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlanmıyor diye biliyorum, ben de gazı ve freni Xbox kolunda A ve X olarak kullanmıştım mecburen, RT ve LT yapamadığım için. Artı 0 Eksi
Yusuf_Bey12 dedi: GTA San Andreas'te gamepad ile ayarları yapılandırmaya çalışıyorum ancak sadece yön ve analog tuşu çalışıyor. Tuş da atanmıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlanmıyor diye biliyorum, ben de gazı ve freni Xbox kolunda A ve X olarak kullanmıştım mecburen, RT ve LT yapamadığım için.