GTA: San Andreas Multiplayer Ekran Gelmeme Sorunu

Musa-BAĞRIYANIK

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8.1 işletim sistemli bilgisayarımda format atmadan önce böyle bir problem yoktu. Şu an GTA: San Andreas Multiplayer nedense Google Chrome ile çakışıyor.

Sorun şu, örneğin iki dakika oyunu ALT + Tab yapıp Google Chrome'da bir müzik açtım, tekrar oyuna geldiğimde aşağıda verdiğim görüntüdeki gibi bir problem oluyor ve tekrar ALT + Tab yapıp tekrar alta alıp tekrar normal hale getirmem gerekiyor. Oyunu 10204 x 768 çözünürlükte oynuyorum, Google Chrome tam ekran iken GTA San Andreas'a geçtiğimde aşağıdaki problem oluyor, tekrar ALT + Tab yapıp masa üstüne geldiğimde Google Chrome'un boyutu da 1024 x 768 oluyor. Bu sadece bu oyunda olan bir problem, eskiden olmuyordu.

Ekran kartımın sürücüsü yüklü.

Ekran Görüntüsü (18).png

Ayrıca görüldüğü üzere sol üstte oyunun ekranı var, ESC'ye bastığımda oyunda bulunduğum AFK modundan çıkıyorum ve oyunun sol üstünde bulunan chat bölümünün ufak bir kısmı gözüküyor. oyunu oynayabiliyorum ama sadece sol üst kısımda bulunan köşe gözüküyor.

DÜZENLEME: Ayrıca Google Chrome 1024 x 768 olduğunda oyuna tekrar döndüğümde bu problem olmuyor, ama 1024 x 768'de iken tekrar ALT + Tab yaptığımda yine aynı problem oluyor, ikinci girişte düzeliyor.

DÜZENLEME 2: Ayrıca sorun iTunes'ta da oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı