GTA San Andreas sokakta insanlar yok

İşletim sistemi
Windows 10

Zbidy35

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA San Andreas için grafik paket modu indirdim hatta zevk olsun diye birkaç cleo modlar yükledim. Oyun çalışıyor tek sorunum sokakta insanların olmaması. Çoğu modları sildim yine sorun devam ediyor olması. Sokakta çete ve polisten başka hiç kimse yok. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal alsa bile korsan oynamak zorunda modlar için. Hemen yorum kasmak için korsana destek yok diyip geçiştirmeyin, konu hakkında bilginiz olsaydı neden korsan kullanılmak zorunda olduğunu bilirdiniz.
Satın aldıktan sonra korsan kullanabilir bunda bir sorun yok. Fakat kullanıcı satın aldığını söylemediyse bu direkt olarak korsan kullanıma girer ve yardımcı olamayız.

Oyun moddan önce insan var mıydı?
Üstelik her modu yüklemeyin bu işler sıkı zor. Çoğunlukla deneme ve yanılma yöntemi ile öğreniliyor. Ve bu oyun 16 yıllık korsan mı değil mi diye sormak mantıksız. Yıllarca satıldı ve kopyaları üretildi. GTA 5 olsaydı ona tamam derdim.

Bildiğim kadarıyla GTA 5'te insanların çokluğu ayarlanıyor. GTA San Andreas'te var mı bir bak.

GTA sa da bu ancak mod ile mümkün olur. Rock star bu oyuna çok önem vermemiş.

Orijinal Steam'de ucuz zaten alın bir tane.

Onda mod desteği olmuyor diye biliyorum çoğu yerde böyle yazıyor. Sırf yardım edeceğiz diye orijinal oyun aldıracaz bir de oyun 2004 model. 🤣
Arkadaşlar GTA San Andreas için grafik paket modu indirdim hatta zevk olsun diye birkaç cleo modlar yükledim. Oyun çalışıyor tek sorunum sokakta insanların olmaması. Çoğu modları sildim yine sorun devam ediyor olması. Sokakta çete ve polisten başka hiç kimse yok. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Eki Görüntüle 486813
Girafik paketi yapmış. Anlaşılan ...

Son düzenleme:
Steam indirimleri oluyor 3-5 liraya düşüyor bekleyin biraz düşsün fiyatlar. Yoksa da düştüğü zaman ben alırım size.

@konrad_k Ne oldu kardeşim? Hayırdır niye kızgın attın.
İnsanlar 3-5 liranın mesele olduğunu idda etmiyor zaten. Hâlâ para konusuna getiriyorsunuz. İnsanlar oyundan istedikleri verimi hangi şartlar altında alabileceğini tartışıyor. Herkes biliyor korsan almamasını gerektiğini ama bazen orijinal ürün özensiz olunca başka çözümlere yönelmek mümkün. Fiyatlar düşünce kızgını geri alabilirim.

İnsanlar 3-5 liranın mesele olduğunu idda etmiyor zaten. Hâlâ para konusuna getiriyorsunuz. İnsanlar oyundan istedikleri verimi hangi şartlar altında alabileceğini tartışıyor. Herkes biliyor korsan almamasını gerektiğini ama bazen orijinal ürün özensiz olunca başka çözümlere yönelmek mümkün. Fiyatlar düşünce kızgını geri alabilirim.
Fark ettiyseniz arkadaş bana "para mı var" yazdı demek ki mesele ediyor ki param yok diyor. Dikkatle okuyun lütfen. Ayrıca attığın kızgın zerre umrumda değil, böyle nispet yapar gibi fiyatlar düşünce kızgıni geri alırım da ne demek?
@Silinen üye Neden kızgın attığınızı öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:
Arkadaşlar mevzu paranın olup olmaması önemli değil bir yardım istedik maalesef burda para mevzu açılmış olması beni gerçekten üzdü. Orjinalde cleo modlar, modlader vs çalışmıyor.

Vallahi şu orijinal oyun alın diyenleri hiç anlamıyorum isteyen orijinal oynayar isteyen crack ne takıyorsunuz bu kadar anlamadım belki parası yoktur belki bir sıkıntısı vardır ya da konu sahibinin dediği gibi modlar olmuyor diyor orjinalde yani keşke böyle sorular yerine cevap verseniz daha yararlı olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı