1 147472 Kilopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 1.868 Makaleler 3 Çözümler 7 30 Ekim 2023 #11 GTA SA yerine modlu GTA oyunları oyna ve incele, meraklı insanların ilgisini çekersin.
BakıcıArthurMorgan Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 913 Çözümler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı 30 Ekim 2023 #12 lusie dedi: YouTube devri bitti hocam. Artık oyun videoları yüklenince pek izlenmiyor. Genişletmek için tıkla... Umurumda Değil
lusie dedi: YouTube devri bitti hocam. Artık oyun videoları yüklenince pek izlenmiyor. Genişletmek için tıkla... Umurumda Değil
yilmazefebcir Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 519 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #13 BakıcıArthurMorgan dedi: YouTube kanalımda GTA San Andreas serisine başlayacağım. Hala izlenir mi? Genişletmek için tıkla... Kardeş sen kaç yaşındasın?
BakıcıArthurMorgan dedi: YouTube kanalımda GTA San Andreas serisine başlayacağım. Hala izlenir mi? Genişletmek için tıkla... Kardeş sen kaç yaşındasın?
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #15 695257 dedi: Birazcık katsa bile oldukça büyük bir emek lazım. Ortada ne kadar profesyonel kanallar var ne de olsa. Genişletmek için tıkla... Eğer arkadaş kanalının büyümesini istiyorsa zaten emek vermesi gerektiğini de biliyordur umarım.
695257 dedi: Birazcık katsa bile oldukça büyük bir emek lazım. Ortada ne kadar profesyonel kanallar var ne de olsa. Genişletmek için tıkla... Eğer arkadaş kanalının büyümesini istiyorsa zaten emek vermesi gerektiğini de biliyordur umarım.
BakıcıArthurMorgan Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 913 Çözümler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı 30 Ekim 2023 #16 Blannk dedi: Oyunu sunum şekline kalmış bir durum. Eğer boş boş oynarsan oyunu kimse izlemez. İşin içine birazcık eğlence katmalısın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim
Blannk dedi: Oyunu sunum şekline kalmış bir durum. Eğer boş boş oynarsan oyunu kimse izlemez. İşin içine birazcık eğlence katmalısın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.713 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #17 BakıcıArthurMorgan dedi: Umurumda değil. Genişletmek için tıkla... Hocam madem dediklerimiz umrunuzda değil neden konu açıyorsunuz? Biz size tavsiye veriyoruz bizim tavsiyelerimiz umrunuzda değilse kendi dediklerinizi uygulayın.
BakıcıArthurMorgan dedi: Umurumda değil. Genişletmek için tıkla... Hocam madem dediklerimiz umrunuzda değil neden konu açıyorsunuz? Biz size tavsiye veriyoruz bizim tavsiyelerimiz umrunuzda değilse kendi dediklerinizi uygulayın.
jhonnydepp Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.080 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #18 BakıcıArthurMorgan dedi: Umurumda Değil Genişletmek için tıkla... Umrunda değilse neden konu açtın.
1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 30 Ekim 2023 #19 Arkadaşlar bu formun bir yaş kısıtlamasına ihtiyacı var gibi gözüküyor.
BakıcıArthurMorgan Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 913 Çözümler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı 30 Ekim 2023 #20 1Beyefendi dedi: Arkadaşlar bu formun bir yaş kısıtlamasına ihtiyacı var gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Kötü Bir Şey Yapmıyorum jhonnydepp dedi: Umrunda değilse neden konu açtın. Genişletmek için tıkla... Merak Ben Yayın Açmayı Sevmiyorum videolar daha çekici geliyor
1Beyefendi dedi: Arkadaşlar bu formun bir yaş kısıtlamasına ihtiyacı var gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Kötü Bir Şey Yapmıyorum jhonnydepp dedi: Umrunda değilse neden konu açtın. Genişletmek için tıkla... Merak Ben Yayın Açmayı Sevmiyorum videolar daha çekici geliyor