KS KS S Sellex Centipat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #11 Beyler ek paketler de dahil buna bence mafia 2 alır hikayede ve gta daha abartılı geliyor bana
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.320 Makaleler 1 Çözümler 44 7 Aralık 2020 #12 Mafia 2. Bu arada Rockstar Launcher GTA SA veriyordu bir bak derim eğer almakta kararsız isen. Link: Download The Rockstar Games Launcher
Mafia 2. Bu arada Rockstar Launcher GTA SA veriyordu bir bak derim eğer almakta kararsız isen. Link: Download The Rockstar Games Launcher
KS KS S Sellex Centipat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #13 Vegas dedi: Mafia 2. bu arada Rockstar Launcher GTA SA veriyordu bir bak derim eğer almakta kararsız isen. Genişletmek için tıkla... Aga GTA San Andreas'ı lowrider yarışına geldikten sonra bıraktım GTA'nın en büyük eksisi yarış görevleri bence.
Vegas dedi: Mafia 2. bu arada Rockstar Launcher GTA SA veriyordu bir bak derim eğer almakta kararsız isen. Genişletmek için tıkla... Aga GTA San Andreas'ı lowrider yarışına geldikten sonra bıraktım GTA'nın en büyük eksisi yarış görevleri bence.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.320 Makaleler 1 Çözümler 44 7 Aralık 2020 #14 Sellex dedi: Aga GTA San Andreas'ı lowrider yarışına geldikten sonra bıraktım GTA'nın en büyük eksisi yarış görevleri bence. Genişletmek için tıkla... Zamanında eğlenerek oynadık fakat şimdi alınıp oynanacak oyun değil bence.
Sellex dedi: Aga GTA San Andreas'ı lowrider yarışına geldikten sonra bıraktım GTA'nın en büyük eksisi yarış görevleri bence. Genişletmek için tıkla... Zamanında eğlenerek oynadık fakat şimdi alınıp oynanacak oyun değil bence.
KS KS S Sellex Centipat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #15 Vegas dedi: Vegas dedi: Zamanında eğlenerek oynadık fakat şimdi alınıp oynanacak oyun değil bence. Genişletmek için tıkla... Bu arada uyuyamıyorum sekiz buçukta kalkmam lazım delireceğim lan . Genişletmek için tıkla... Vegas dedi: Zamanında eğlenerek oynadık fakat şimdi alınıp oynanacak oyun değil bence. Genişletmek için tıkla... Şimdi Sniper Elite4 indiriyorum korsan olarak onu bekliyorum.
Vegas dedi: Vegas dedi: Zamanında eğlenerek oynadık fakat şimdi alınıp oynanacak oyun değil bence. Genişletmek için tıkla... Bu arada uyuyamıyorum sekiz buçukta kalkmam lazım delireceğim lan . Genişletmek için tıkla... Vegas dedi: Zamanında eğlenerek oynadık fakat şimdi alınıp oynanacak oyun değil bence. Genişletmek için tıkla... Şimdi Sniper Elite4 indiriyorum korsan olarak onu bekliyorum.