GTA: San Andreas vs Mafia II

GTA: San Andreas vs. Mafia II


  • Oy verenlerin toplamı
    37
Mafia 2 hikaye olarak daha keyifli diyebilirim. Mesela GTA: San Andreas halen bitiremedim. Uçak görevi için ekstra yetenek kas gibi bir şey vardı. Hiç uğraşasım gelmemişti. Harita'yı göstermek için çok kopuk bir olay örgüsü olduğundan, aşırı sıkılmıştım ve o ameleliğe katlanamadım. GTA: San Andreas ise açık dünya olarak Mafia'dan daha iyi. Mafia 2 açık dünyasında yapılacak hiçbir şey yok.
 
Arkadaşlar, bir sorum olacak. 2 oyun arasında kalsanız hangisini seçerdiniz?
Mafia II.
GTA: San Andreas.

Öncelikle bu benim kişisel cevabım.
GTA: San Andreas 2004'te çıktı 2010 oyunu ile karşılaştırmak biraz saçma oluyor. Ama bunu görmezden gelirsek benim için Mafia II daha iyidir çünkü ben daha çizgisel oyunları seviyorum. GTA San Andreas'ta dediğim gibi 2004'da çıktığı için mekanikleri, oynanışı biraz vasat oluyor açıkçası. Mafia II oynarken kesinlikle GTA: San Andreas'tan daha fazla keyif aldım ama tabii ki kişiden kişiye göre değişir.
 
San Andreas'ın verdiği özgürlüğü Mafia 2 verse onu seçerim. Mafia'nın hikayesini San Andreas verse onu seçerim. Sonuca bakacak olursak ikisini de seçemem çekimserim.
 
İkisi de oynanmalı bence. GTA SAN ilk çıktığında inanılmaz büyülenmiştim, gerek haritası gerek oyun içinde yapabildiğimiz şeylerle. Mafia 2 de tadında güzel bir hikaye sunuyor, grafik olarak da iyi ancak açık dünyası sıkıcı denebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı