GTA San Andreas'e Türkçe yama nasıl yapılır?

FORGEGİREMEYEN

Hectopat
Daha fazla  
Elimde Türkçe yamalar var amma kendim yapmak istiyorum ve biraz da kendi konuşmalarımı eklemek istiyorum. Kendim 0'dan nasıl Türkçe yama yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Türkçe yama yapacaksanız ingilizcenizin iyi olması lazım. Alt anlamları bilmeniz sizi daha da iyi yapabilir ama. Türkçe yama hazırlarken, senaryoyu en ufak değişiklik dahi olmadan sunman gerekir diye düşünüyorum. Yoksa oyuncuya senaryoyu yanlış iletebilirsiniz. Ayrıca kendi konuşmalarınızı eklemeniz pek iyi olmaz diye düşünüyorum. Sebebi ne diye sorarsanız; GTA Türk gibi saçma sapan alt yazılar çıkmasın diye.

Bunlar benim düşüncelerim. Ama bir bakıma da olması gereken de budur.

Eğer Türkçe yama yapacaksanız ingilizcenizin iyi olması lazım. Alt anlamları bilmeniz sizi daha da iyi yapabilir ama. Türkçe yama hazırlarken, senaryoyu en ufak değişiklik dahi olmadan sunman gerekir diye düşünüyorum. Yoksa oyuncuya senaryoyu yanlış iletebilirsiniz. Ayrıca kendi konuşmalarınızı eklemeniz pek iyi olmaz diye düşünüyorum. Sebebi ne diye sorarsanız; GTA Türk gibi saçma sapan alt yazılar çıkmasın diye.

Katılıyorum.

Eğer Türkçe yama yapacaksanız İngilizcenizin iyi olması lazım. Alt anlamları bilmeniz sizi daha da iyi yapabilir ama. Türkçe yama hazırlarken, senaryoyu en ufak değişiklik dahi olmadan sunman gerekir diye düşünüyorum. Yoksa oyuncuya senaryoyu yanlış iletebilirsiniz. Ayrıca kendi konuşmalarınızı eklemeniz pek iyi olmaz diye düşünüyorum. Sebebi ne diye sorarsanız; GTA Türk gibi saçma sapan alt yazılar çıkmasın diye.

Ben internete yaymayacağım zaten. İngilizcem B1 kadar ama zaten kendimi güldürmek için ekleyeceğim. Ama yine de teşekkürler

Herhangi bir GXT editör indirip dil dosyalarını düzenlemeniz gerekiyor. İngilizceden çeviri yapmak için american.gxt dosyasını düzenleyebilirsiniz.
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı