Hâlâ arıyor musunuz bilmem ama bende PS2 için versiyon var sizin dediklerinize uyuyor Torrent deneyebiliriz oluyor mu bilmiyorum Torrent'le ama daha önce Torrent kullanmadım.
Hâlâ arıyor musunuz bilmem ama bende PS2 için versiyon var sizin dediklerinize uyuyor Torrent deneyebiliriz oluyor mu bilmiyorum Torrent'le ama daha önce Torrent kullanmadım.
Arkadaşlar GTA SA'nin bir Türk versiyonu vardı gtaturk. Eskiden mahalle bilgisayarcısı yüklemişti 2012-13 seneleri falandı. Her şeyi hatırlıyorum sayılır şu şekilde:
Cj karakteri oyunda Ahmet olarak geçiyordu ve beyaz bir adamdı.
Big smoke, Hasan olarak geçiyordu.
Sweet, Ali olarak geçiyordu.
Oyun açılırken gtaturk yazısı ile açılıyordu beyaz arka planda kırmızı yazı.
Bulunabilirse çok sevinirim ama bulunmazsa da canınız sağ olsun.
Arkadaşlar GTA SA'nin bir Türk versiyonu vardı gtaturk. Eskiden mahalle bilgisayarcısı yüklemişti 2012-13 seneleri falandı. Her şeyi hatırlıyorum sayılır şu şekilde:
Cj karakteri oyunda Ahmet olarak geçiyordu ve beyaz bir adamdı.
Big smoke, Hasan olarak geçiyordu.
Sweet, Ali olarak geçiyordu.
Oyun açılırken gtaturk yazısı ile açılıyordu beyaz arka planda kırmızı yazı.
Bulunabilirse çok sevinirim ama bulunmazsa da canınız sağ olsun.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.