8 891548 Decipat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 1.736 Makaleler 1 Çözümler 27 17 Mart 2025 #1 Genellikle araba kullanırken mouse hareket etmiyor. Bu sorunun yaşanmasından bıktım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2025
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #11 Dorzi dedi: Asıl benim bildiğim orjinali daha sıkıntılı. Hem bence oynayanların %80i crackli oynuyordur satılmadığı için. Genişletmek için tıkla... Crackli oyuna bu forumda karşı çıkılıyor bildiğim kadarıyla. Yine de siz bilirsiniz Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: Asıl benim bildiğim orjinali daha sıkıntılı. Hem bence oynayanların %80i crackli oynuyordur satılmadığı için. Genişletmek için tıkla... Crackli oyuna bu forumda karşı çıkılıyor bildiğim kadarıyla. Yine de siz bilirsiniz
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.750 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #12 Lava Catopuma dedi: Crackli oyuna bu forumda karşı çıkılıyor bildiğim kadarıyla. Yine de siz bilirsiniz Genişletmek için tıkla... Satılmayan oyunlar için çok bi sıkıntı yok. Bu forumda korsan link istemek falan yasak. Kuralların korsan kısmını okuyun. Artı 0 Eksi
Lava Catopuma dedi: Crackli oyuna bu forumda karşı çıkılıyor bildiğim kadarıyla. Yine de siz bilirsiniz Genişletmek için tıkla... Satılmayan oyunlar için çok bi sıkıntı yok. Bu forumda korsan link istemek falan yasak. Kuralların korsan kısmını okuyun.