GTA Trilogy fiyatını hak etmiyor

En başta o Joey'i görünce hayal kırıklığına uğradım zaten. Grafikler yeterli fakat karakter yüzleri berbat GTA 3'ün karanlık atmosferinden eser yok. Ek olarak Claude'un trene binmesi de aynı kalmış ekran görüntülerinde öyle gözüküyor trene binince ayakta bekliyor hala.
 
Grafikler bu fiyata uygun bir grafik değil. Şu anki oyunlara bakarsak arada büyük fark var. Tabi trailer çıkınca tam anlaşılır. Bir de bu fragmandan anladığım üzere mekanikler aynı.

En çok merak ettiğim koşma ve araba açma animasyonu. Eğer bir değişiklik yok ise yapmamışlar ise GTA 5'e San Andreas mod falan yüklerim daha iyi, hem beleş hem aynı.
 
Bu grafiklerde çıkacağı zaten belliydi ama herkes çok ümitlendi. Işıklandırma ve gölgelendirme konusunda önde gelen bir oyun olacaktır. Bence fiyatını hak ediyor.
 
Bencede gereksiz sistem gereksinimi gereksiz yüksek ek olarak sistemi yetmeyenler için GTA 5'e Vice City ya da San Andreas map modu var oradan oynarlar ve fiyatını beğenmedim.
 
Grafikler bu fiyata uygun bi grafik değil. Şuan ki oyunlara bakarsak arada büyük fark var. Tabi trailer çıkınca tam anlaşılır. Bide bu fragmandan anladığım üzere mekanikler aynı.
Yüz animasyonları eklenmiş, Remodeller yapılmış, Textureler upscale edilmiş, Işıklandırmalar (GTA VC) harici iyi. Bize dedikleri gibi, yeni ve eskinin karışımı. Mekanikler anlamında hiç bir şey gösterilmemiş, haklısınız. Ayrıca 60 dolar'a yada 570 TL'ye üç oyun gayet iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı