Epic Games GTA Trilogy 200 TL'ye alınır mı?

Hocam Nays ile kaça geliyor acaba bilgi verebilir misiniz biraz?

Yani daha para gelmedi ancak şoyle bir tahminde bulunayım ilk defa para yatırdığım için 20 geldi 400TL yatırmıştım, 385TL oyun +100 iade 20TL hediye para dersem 260TL civarına denk geliyor, ve bugün aldığım için 100TL hesabıma henüz yatmadı, GTA Trilogy için güzel bir fiyat bence.

Steam'den almayı düşünüyordum da gereksiz pahalı acaba oradan alınır mı? Bir de Nays'ta bu işlemler için iş bankası gerekli herhalde onaylı hesap vs. durumu var?

Steam'den almayı düşünüyordum da gereksiz pahalı acaba oradan alınır mı? Bir de Nays'ta bu işlemler için İş Bankası gerekli herhalde onaylı hesap vs. durumu var?

Steam'den alma çok pahalı, Epic Games al geç bence, Nays hesabımı daha önceden açtığım için hiç işlem yapmadığimdan dolayı 20TL ödül verdiler, tabii ben Nays hesabı açtığım zaman daha kolaydı açmak şu an zorlaştığı için, nasıl yapılıyor pek bilmiyorum,

İş banka hesabım olmadığı için onaylanmış hesaba sahip değilim ancak satın alıp yapabiliyorum, para gönder falan yapamıyorum sadece diğer hesaptan Nays hesabına para gönderip harcama yapabiliyorum o kadar benim hesapta onaylı olmasını soyluyor birkaç özelliğini kullanabilmek için.

İlk çıktığı zamanlarda Steam'den almıştım. Berbat olduğu için iade etmiştim, şimdi daha iyi olmuş oyun. Tüm oyunlarım Steam'de ancak artık Epic'ten almak mantıklı. Arada Nays ile alınsa bile 600-700 TL fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…