GTA Trilogy beklediğiniz gibi mi?

Biraz daha gerçekçi ve GTA 5.5 tarzı grafikler olabilirdi. Ama bu çeşit bir grafik tarzını tercih etmişler bence o kadar da kötü değil. Orijinale daha yakın sayılır.
 
Güzel olmuş, eskiyi komple yok etmemişler ama fiyat bırak TL'yi dolar bazında bile saçmalık bence, görende 0'dan oyun yaptı sanacak adamları.
 
Bu olay en çok modculara yaradı ue ile çok üst seviye modlar görebiliriz ilerleyen zamanlarda benim tek korkum oynanış eğer o eski oynanışı cilalayıp bıraktılarsa ağır eleştiri yağmuruna tutulur rockstar gta 5 mekanikleri diyorlarda her ne kadar gta 5 benzeyecek orasıda merak konusu grafik anlamında şahsen çok üzülmedim zaten beklediğim gibi olmuş ve şu hali bile oynayanıcak seviyede hadi onuda geçtim modculara devreye girer zaten oyun çıktıktan bi süre sonra müthiş modlar çıkarırlar grafik anlamında renderware oyun motoruna bile neler yapıyolar grafik anlamında ue gibi sınırsız imkan verebilen bi oyun motoruyla çok sıradışı şeyler ortaya çıkar.Sonuç olarak beklediğim gibi olmuş ve şuan çok eleştiriliyor biraz beklemekte fayda var oyunun oynanışı herşeyi açığa çıkaracak...
 
Grafikler umurumda değildi ama fizik motoru değişebilir diye beklentiye girmiştim.
 
Arkadaşlar bilmiyorum ama grafiklerini Unreal Engine motoruna taşıdıkları için daha Fortnite gibi grafikleri olan bir GTA sezdim. Daha oyunu göremediğimiz için bir şey de söylemek istemiyorum ama benim bu fragmana puanım 6.5/10. Sizin puanınız nedir merak ediyorum.
4/10, 4 oyunun adının GTA olması yüzünden. Burada bir GTA değil de amatör yapımcının bir çakması görüyorum.
 
Beklediğimden daha da iyi, ben daha kötü bir Remastered bekliyordum. Remastered oyunlara karşı genelde beklentim düşük olur bunu en başından beri söylüyorum. Fakat ilk söylentisi çıktığından beri dediğim gibi bu oyunlara Remake yapılmalıydı. Bu kadar kısa zamanda 3 oyuna nasıl Remake yapabilirler diyenler olacaktır elbette. Trilogy olarak satmak zorunda değillerdi, belli ki GTA 6'nın çıkmasına daha çok uzun bir süre var GTA 5'den gelen güzel bir gelir kapısı var onu bozmak istemiyorlar anlıyorum o zaman eski klasik GTA oyunlarına 3 den başlayarak sırasıyla Remake yapabilirlerdi bir yandan GTA 5'in Online ından para kazanıyorlar zaten diğer oyunları da Remake yaparak singleplayer oyuncu kitlesini kendine çekebilirlerdi.
 
Aslında sıkıntı bu oyunların grafikleri falan değil. Sıkıntı bu oyunu remastered çıkarmaları. San Andreas belki sarabilir ama görev yapıları çok kanser , GTA 3 ve Vice City’de aynı şekilde. İsterseniz GTA 5 grafiklerini ve fiziklerini koyun bu oyunlara yine bir cacık olmaz. Çünkü 2000’li yılların başında geliştirilen oyun dizaynını kullanıyor. Bu efsaneleşmiş oyunları hakkı Remake idi.
 
Bu zaten remaster olduğu için çok birşey beklemiyordum. Günümüz standartlarına getirilirse (kontroller, grafikler, optimizasyon, görev ve mekan tasarımları, modlanabilme vb.) fena olmaz bence. Kur yüzünden fiyatı baya yüksek ama bu Rockstar'ın suçu değil. Sadece UE4 olduğu için biraz korkuyorum RAGE motoru beklerdim ben.
 
Bu zaten remaster olduğu için çok birşey beklemiyordum. Günümüz standartlarına getirilirse (kontroller, grafikler, optimizasyon vb.) fena olmaz bence. Kur yüzünden fiyatı baya yüksek ama bu Rockstar'ın suçu değil. Sadece UE4 olduğu için biraz korkuyorum RAGE motoru beklerdim ben.
Biraz da onların suçu modlanmış 20 yıllık oyunları 60 dolardan da çıkartmazsın kanka. Maksimum 30 hadi taş çatlasın 40 yani.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı