GTA Trilogy fiyatını hak etmiyor

Fiyat gayet normal, milletmizse her zamanki gibi fakir edebiyatlığını yine klasik olarak yansıtmaya başlamış bile, tabii bu durum esasen toplumdaki kişi'(ler)den ziyade para birimimizin değerinin değersizliğiyle alakalı orası başka bir olay zaten.

Ayrıca sızdırılan sistem gereksinimlerinin gerçeği yansıtacağını da pek düşünmüyorum, o grafikler için 1080P@60FPS deneyimi için minimum GTX 970/RX570 seviyesi çok abes kaçıyor, işlemci tarafında da yine benzer şey geçerli, 2/4'ler bile rahat rahat yeterli gelir büyük ihtimal.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat gayet normal, milletmizse her zamanki gibi fakir edebiyatlığını yine klasik olarak yansıtmaya başlamış bile, tabii bu durum esasen toplumdaki kişi'(ler)den ziyade para birimimizin değerinin b*ktanlığıyla alakalı orası başka bir olay zaten.

Ayrıca sızdırılan sistem gereksinimlerinin gerçeği yansıtacağını da pek düşünmüyorum, o grafikler için 1080P@60FPS deneyimi için minimum GTX 970/RX570 seviyesi çok abes kaçıyor, işlemci tarafında da yine benzer şey geçerli, 2/4'ler bile rahat rahat yeterli gelir i büyük ihtimal.
R5 M430 açmıyor. 2 GB kullanan insanlar zengin?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı