GTA Trilogy Remasteredları nasıl olur?

Büyük ihtimal batıracaklar zaten bu 3 oyun da çöp. Hikayelerine lafım yok fakat oynanışı çok kötü olacaktır.
@Blondie komik olan nedir? Belirtirseniz sevinirim.
2000'li yıllarda çıkan oyunlardan bahsediyoruz bu forumdaki çoğu kişiden yaşlı oyunlara oynanışlarına göre çöp demek nasıl bir mantık? Çıktığı zamana göre gayet iyiydi hatta devrimdi GTA3'den önce adam akıllı 3D Open World oyun bile yoktu. Şu zamanda kötü ama zamanına göre nasıl bir oynanış bekliyorsun da çöp diyorsun merak ettim?

2000'li yıllarda çıkan oyunlardan bahsediyoruz bu forumdaki çoğu kişiden yaşlı oyunlara oynanışlarına göre çöp demek nasıl bir mantık? Çıktığı zamana göre gayet iyiydi hatta devrimdi GTA3'den önce adam akıllı 3D Open World oyun bile yoktu. Şu zamanda kötü ama zamanına göre nasıl bir oynanış bekliyorsun da çöp diyorsun merak ettim?
Bir oyunun çıkış yılı veya türü önemli değil hocam. Gelip "Bu oyunlar bu forumdaki çoğu insandan yaşlı." demek tamamen yanlış bir fikir bence. Yıllar önce çıkmış oynanışı iyi olan bir sürü oyun var. Tamam açık dünya oyunu olabilir ama bu kadar abartmanıza gerek yok. Ben kendi fikrimi belirttim.

Bir oyunun çıkış yılı veya türü önemli değil hocam. Gelip "Bu oyunlar bu forumdaki çoğu insandan yaşlı." demek tamamen yanlış bir fikir bence. Yıllar önce çıkmış oynanışı iyi olan bir sürü oyun var. Tamam açık dünya oyunu olabilir ama bu kadar abartmanıza gerek yok. Ben kendi fikrimi belirttim.
Ben de fikrinin saçma olduğunu belirterek kendi fikrimi belirttim.

Rockstar gidip de ücretsiz motor mu kullanacak? Ki elinde piyasadaki en iyi oyunları çıkarmış motor varken.

GTA V'in veya RDR 2'nin motorunu kullanacak olsalar bu oyunlar yeniden yapım olurdu, yeniden düzenleme değil 😀 RenderWare motoru çok eski, muhtemelen o motorla uğraşmayıp Unreal Engine ile eski animasyonları biraz daha cilalayıp birkaç yeni animasyon eklerler.

GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas'ın Remastered versiyonları çıkacakmış. Sizin beklentiniz nedir grafik veya fizik açısından ciddi bir güncelleme olur mu sizce? Ben şahsen öyle olacağını düşünmüyorum çünkü Remastered versiyonları Mobile de çıkacakmış. Mobile de geleceği için çok bir beklentim yok. Sizin beklentileriniz nedir?

Kaynak

Fizik konusunda pek bir değişiklik olacağını sanmıyorum grafikler büyük değişikliğe uğrar ve bu bile iyi sonuçta.

GTA Vice City Remastered yapıyordu bir grup. Rockstar bozdu onu maalesef yoksa grafikler falan güzeldi umarım "bu kadar uğraşmayalım HD mod yapalım gitsin. Şunu da kaldıralım da millet bakıp koskoca firma niye böyle yapamıyor? Demesin." dememişlerdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı